Abdullah Köse Kovancılar Belediye Başkan Aday Adayı

Abdullah Köse, MHP Kovancılar Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Abdullah Köse Kovancılar Belediye Başkan Aday Adayı

MHP Elazığ il binasında resmi başvurusunu yapan Köse, yaptığı konuşmada,
“Çok kıymetli il başkanım, değerli merkez ilçe başkanım Kovancılar ilçe başkanım, değerli katılımcılar böyle güzel bir günde bizi yalnız bırakmadığınız için, bizi onure edip buraya kadar zahmetler verip geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. 
Kıymetli hemşehrilerim, tabii hepinizin malumu Kovancılar lokasyonu gereği çok değerli, çok kıymetli bir bölgede adeta Doğu’nun yol güzergahı, bütün doğuyu barındıran çok değerli lokasyonda. Dolayısıyla ilçemizin hak ettiği yerde olmadığını düşünenlerdenim. Bu sebepten dolayı da bu yola baş koyduk. Hepinizi malumu yine ilçede çok ciddi zaten faaliyetler gösteriyoruz. Uzun zamandan beri bu sebepten dolayıdır ki konulara hakimiyetimizin tabii ki açık nedeni bunlardandır. 
Gerek yapı sektöründe gerek inşaat sektöründe gerek farklı alanlarda çok alanda iş yaptığımızdan dolayı konulara hakimiz. Maalesef Kovancıların bir çok sorunu bulunmakta. 

 

Abdullah Köse Kovancılar Belediye Başkan Aday Adayı
Dolayısıyla bu gördüğümüz eksikler üzerine bu göreve talip olduk. Umuyorum ki bu yolda mahcubiyet yaşamayalım. İnşallah mahcubiyet duymadan bu göreve layıkıyla yerine getiririz.
Değerli başkanım inşallah eğer görevimize tebliğ ettiği andan itibaren elimizden ne gelirse Kovancılar için yapmaya hazırız
 Kovancılar göç alan ama göç veren bir ilçe. Dolayısıyla neden göç veriyor diye düşündüğümüz zaman bunun çok ciddi sosyal alan ve yaşanabilir alanların eksikliğinden kaynaklı olduğunu gör gördük. 
Bir de tabii ki istihdam sorunu görmekteyiz ve bunun gibi tabii ki artık ilçe büyüdü, büyüdü ve artık açılımlar arzu etmekte. 
Sanayimiz Kovancıları taşımamakta sebze hali de aynı şekilde. Birçok kronik sorunlar var maalesef. Umuyorum ki bu görev bize tebliğ edildiği andan itibaren, Kovancıları hak ettiği kazanımları, hizmetleri yerine getireceğimize inanıyorum. 

Abdullah Köse Kovancılar Belediye Başkan Aday Adayı


Kovancılar hemşehrilerim bizi bilir. Bu konuda iddialıyız inşallah. Milliyetçi Hareket Partisi bayrağı altından bu görevi en güzel şekilde layıkıyla yerine getireceğimize inanıyorum. Bir şansımız daha var. Tabi ki çok değerli İl Başkanım, çok değerli Vekilimiz Sayın Semih Işıkver beyefendi var. Bütün bunlarla beraber Kovancılara çok ciddi hizmet yapabileceğimize inanıyorum. 

Partideki değerli yöneticilerimiz bize bu görevi layık görürlerse biz de bu göreve talibiz. Elimizden ne gelirse ilçemiz için en iyisini yapma gayreti içinde olacağız.” İfadelerine yer verdi.