400 Minik Tebessüm !

Tamer ÖREN - Elazığ Barosu  Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu üyelerinin gerçekleştirmiş olduğu Dilek Ağacı projesi kapsamında Elazığ'da 400 ihtiyaç sahibi&

400 Minik Tebessüm !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tamer ÖREN - Elazığ Barosu  Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu üyelerinin gerçekleştirmiş olduğu Dilek Ağacı projesi kapsamında Elazığ’da 400 ihtiyaç sahibi  çocuğun  dileği gerçekleştirildi.

Elazığ Barosu  Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu üyelerinin  düzenlediği  projeyle  Elazığ’da  sevgi evlerinde kalan çocukların  yanı sıra  ailesi olmayan ve ihtiyaç sahibi yoksul  400 çocuğun dileği gerçekleştirildi. Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu adına bir açıklama yapan Av. Göksu BAHAR “Çocukların dileklerini gerçekleştirmek için yapmış olduğumuz bu projede bize destek oldukları için öncelikle tüm Elazığ’a teşekkür ediyoruz. Komisyon üyesi  12 avukat arkadaşımızla ve üniversite öğrencisi arkadaşlarımızla açmış olduğumuz standımızda bir hafta boyunca çok güzel verimli bir çalışma yaptığımıza inanıyorum”dedi.

400 tane  ihtiyaç sahibi çocuğun şuan  kendilerinin olmasını isteyip te sahip olamadığı ihtiyaçlarını karşılamada köprü olduklarını söyleyen  BAHAR “İlk başlangıçta o kadar beklentimiz yüksek değildi. Sadece sevgi evleri ve anne babası olmayan çocukların ihtiyaçları doğrultusunda yoğunlaşmıştık. Sonra halkımızın desteğini gördükten sonra  okullardaki  ihtiyaç sahipleri çocuklarında dileklerini gerçekleştirmek  konusunda etkinliğimizi biraz daha genişlettik” dedi.

Av. Göksu Bahar gerçekleştirdikleri projenin büyük ses getirmesinin  komisyon üyeleri olarak kendilerini çok mutlu ettiğini ve bu bağlamda ilerleyen dönemlerde komisyon olarak benzer çalışmalar yapmayı kararlaştırdıklarını ve yapacakları  projelerde  Elazığlı vatandaşlardan  aynı desteği beklediklerini  söyledi.

Bu projeyi televizyonda gördükten sonra çocuğuyla  projeye destek olmaya geldiğini söyleyen hayırsever  Songül BAY  “ Oğlumu getirdim buraya çünkü;  bu duyguyu yaşasın istedim. Kağıdımızı beraber seçtik.  Çok duygulandım. Oradaki çocukları bir an düşündüm.  Kendi çocuğumda var. Belki o yüzden çok duygulandım.  Onların çektiği sıkıntıyı bir an yaşadım.  Bir de  yazdıkları şeyler  uç şeyler değil.  Hepsinin istediği kazak, pantolon, mont, ayakkabı gibi zaruri olan ihtiyaçlar. Elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştım. İnşdigerah hediyeler yerine ulaşır ve çocuklar  mutlu olur” diye ifade etti.