23 Elazığ, Of karşısında

Son 2 haftayı galibiyetle geçen ve son kurbanı lider Karaman FK olan temsilcimiz 23 Elazığ FK, 21. haftada YDÇ Ofspor'un konuğu olacak

23 Elazığ, Of karşısında
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 3. Lig 2. Grup’ta yükselişe geçen ve son 2 maçını kazanarak rakiplerine büyük gözdağı veren temsilcimiz 23 Elazığ FK, 21. hafta maçında Yeşilyurt Demir Çelik Ofspor’la deplasmanda karşılaşacak. Sezonun ikinci yarısı öncesi bir çok futbolcusu kaybeden ve kısıtlı imkanlara rağmen Samet Ersöz yönetiminde aldığı puanlarla ateş hattından hızla uzaklaşan temsilcimiz, galibiyet serisini devam ettirmek istiyor. Bu maçın hazırlıklarını Cuma günü itibariyle tamamlayan Bordo-Beyazlılar, cumartesi sabahı Trabzon’a gidecek ve burada konaklayacağı otele yerleşip maç saatini beklemeye başlayacak. 23 Elazığ FK’da bu maç öncesi eksik ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. 


RAKİBİN TEK GALİBİYETİ BİZE!
5 Şubat Pazar günü saat 14.00’te başlayacak olan ve Bursa Bölgesi’nden C Klasman Hakemi Metin Ateş’in yöneteceği maça Of İlçe Stadı ev sahipliği yapacak. Temsilcimiz bu maç öncesi 22 puanla TFF 3. Lig 2. Grup’ta 12. sırada bulunurken, rakip Ofspor 9 puanla son basamakta. Ligde şu ana kadar 1 galibiyet tek alabilen Karadeniz ekibi, o galibiyeti de sezonun ilk yarısında Elazığ’da 23 Elazığ FK’ya karşı 3-1’le almıştı.