22. hafta hakemleri açıklandı

Deprem felaketi sonrası 22. Hafta maçlarıyla kaldığı yerden devam edecek olan TFF 3. Lig'de, haftasonu oynanacak maçların hakemleri açıklandı

22. hafta hakemleri açıklandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 3. Lig’de deprem felaketi sonrası müsabakalar haftasonu yeniden başlıyor. 22. Hafta maçlarıyla devam edilecek ligde haftasonu maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan atamaya göre TFF 3. Lig 1. Grup’un 22. Haftası’nda Cumartesi günü saat 13.00’te Çatalca İzzettin Stadı’nda oynanacak olan İdaş Çatalcaspor - Entegre Solar Elazığspor maçını Gümüşhane Bölgesi’nden C Klasman Hakemi Şahin Berker yönetecek. Berker’in yardımcılıklarını Trabzon Bölgesi’nden Ünal Doğru ile Ardahan Bölgesi’nden Halil Altun yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi yine Kars Bölgesi’nden Abdülselam Koçak olacak. 
23 Elazığ FK’nın ise TFF 3. Lig 2. Grup’un 22. Haftası’nda AH Iğdır FK ile oynayacağı maçı İstanbul Bölgesi’nden C Klasman Hakemi Muhammed Ömür yönetecek. Ömür’ün yardımcılıklarını Tekirdağ Bölgesi’nden Oğuzhan Anıl ile İstanbul Bölgesi’nden Burak Menteşe yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak yine İstanbul Bölgesi’nden Oğuzhan Gökçen görevlendirildi. Pazar günü saat 14.00’te başlayacak olan maç Elazığ Doğukent Stadı’nda oynanacak.