YENİLENEN ÖĞRETİM PROGRAMI İLE İLGİLİ TOPLANTI YAPILDI

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Dr. Cem Gençoğlu'nun başkanlığında,  Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile formatör öğretmenlerin katılımıyla, yenilenen öğretim programlarının tanıtıldığı bilgilendirme toplantısı Elazığ Öğretmenevi toplantı salonunda yapıldı.

YENİLENEN ÖĞRETİM PROGRAMI İLE İLGİLİ TOPLANTI YAPILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Temel Eğitim Genel Müdürü Dr. Cem Gençoğlu yaptığı açıklamada “Milli Eğitim Bakanlığının değişen felsefesi doğrultusunda müfredatları geliştirme, yenileme ve güncelleme çalışmaları 2005’te başlamış ve 2015-2016 eğitim-öğretim yılında tamamlanmıştır. Öğretim programlarıyla ilgili çalışmalar 2016-2017 eğitim-öğretim yılının başından itibaren farklı bir boyut kazanarak 51 müfredat ekseninde kapsamlı bir yenileme çalışması şeklinde gerçekleştirilmiştir” dedi.

Konuyla ilgili olarak Gürtürk ise “Çok büyük emekler verilerek yenilenen ve bu yıl uygulamaya konulacak olan müfredat programları ile ilgili gerekli eğitim ve planlama çalışmalarının ilimizde yapıldığını, Güncellenen öğretim programları eğitici eğitimlerine katılan koordinatör öğretmenler tarafından, branşlar bazında Eylül Ayı Mesleki Çalışma döneminde öğretim programları tanıtım çalışmaları bilgilendirme toplantıları yapılacaktır. Yenilenen öğretim programlarının uygulamalarının titizlikle takip edilmesi ve gereken hassasiyetin gösterilmesi, herkesin bu konuda üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapması gerektiğini vurgulayarak, katılımcılara teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.