Erol KARA

BIRAKIN DEDİKODULARI ARTIK …

Erol KARA

24 Haziran seçimleri öncesi şehir de yalan, iftira, suçlama, karalama…  gırla gidiyor, kalibresi düşük insanların atığı çamur yerin bulmayınca yüksek tondan homurtular yerini bulmayınca, cahil ve macera sevenlerin hevesleri kursağında kalıyor.

Allah cc. milletimize hidayet şuur feraset versin, bir şeyi yapmak imar etmek elde etmek kazanmak hiç de kolay değil. Allah bu milleti gafletten uyandırsın.

Ak Parti 24. Dönem Elazığ Milletvekili Sermin Balık’ın S… adlı bayan danışmanı’nın yıllar önce ortaya attığı para konusu şehirde dillere pelesenk olmuş.

Sermin Balık, 24 Haziran seçimlerinde yeniden listeye girmeye başarınca danışman mevzusu yeniden ısıtılıp ısıtılıp seçim sathında servis edilmeye çalışılıyor.

Uyanık danışmana kendini Gazeteci sananlar da eklenince konu zıvanadan çıkmış,

Sayın Balık, hesap görülmeden cehenneme postalanmış, savunma alınmadan hemen mahkûmiyet verilmiş.

Bir ölçüsüzlüktür, duyarsızlıktır, duygusuzluktur, umursamazlıktır, kırıp dökme alışkanlığıdır gidiyor! Bu şehirde.

Edep yahu demekten başka bir şey gelmiyor aklıma.

Aradan yıllar geçmiş bir Anne ye, hem de iki tane çocuğu olan bir Anneye en büyük iftiralardan biri atılıyor.

Ne oldu bizim “kılı kırk yaran” hassasiyetimize?

Ne oldu, “kul hakkı” gözeten duyarlılığımıza?

 Ne oldu, gıybetten sakınan ahlakımıza? 

“İnsan ekmel-i varlıktır” anlayışımıza, “İncinin incitmeyin” deyişimize, ne oldu?

Yahuu Sermin Balık ın Siyasetçi kimliğini bir tarafa bırakın o bir Anne. Büyük bir hızla nasıl da “alaşağı” ediliyor!..

Göz kırpmadan, “hizmetleri vardı. Çocukları vardı” demeden hemen gömülüyor!..

Bu milletin yedi düvele karşı bağımsızlık mücadelesi verdiği böylesi bir bıçak sırtı süreçte, öyle her aklına gelen iftira atmamalı. Bir dava uğruna iman kuvvetiyle, şerefiyle mücadele eden insanlara tezek atmamalı.

Ülkemizin var olma ve yok olma mücadelesi verdiği 24 Haziran seçimleri yaklaşırken, ülkesini seven, Bayrağını seven her kesimin ama her kesimin şahsi hesapları bir tarafa bırakıp bu seçimde doğru karar vermesi gerektiğine inanıyorum.

Bakınız : Yeni dönemin yeni çerileri olarak gördüğüm Cumhur ittifakı Milletin aklıdır. 24 Haziran seçimlerinde herkes verdiği oyun nereye gittiğini bilmeli. Ezana hakaret edenlere değil, FETÖ nün ABD ‘nin İngilizlerin uşağı olanlara değil, PKK ve eli kanlı örgütlerin hamilerine değil, tamamen Milli olan partilere oy verilmeli.

Çünkü, bugün dövizden vurmaya çalışanlar, yarın İrak’a yaptıkları gibi nükleer santralden yola çıkarak vurmaya çalışabilirler..

Erdoğan gitsin diyenlere artık DERS verme zamanı gelmiştir.

Selam ve Dua ile.

 

Yazarın Diğer Yazıları