Erol KARA

ABD KURTLA AVLANIP, KUZU İLE YAS TUTTU

Erol KARA

Dünyaya nizam getireceğini söyleyip en büyük katliamları yapan ABD, kafasındaki oryantalist kalıplarla her geçen gün kan kayıp etmeye devam ediyor.

Dünya barışından söz ederken aç gözlülük yaparak özellikle Ortadoğu coğrafyasında kan ve gözyaşı döken katil ABD, PYD’ye verdiği destekle Türkiye’yi Afrin operasyonuna zorladı.

Katil ABD, ikiyüzlü politikalarıyla Türkiye’yi çılgına çevirirken Kurtla avlanıp kuzu ile yas tuttu. İnsanı politikaları belirsiz olan katil ABD’nin Başkanının da ne istediği belli değil.

Evet, Afrin operasyonu devam ederken, bu hamaset değil Türk askeri cepheye güle, oynaya, inanarak gidiyor. Dünyada eşi benzeri olmayan bu manevi haz ile cepheye giden Mehmetçik, istikamet neresi sorusuna ise “İSTİKAMET KIZILELMA” diyor.

PKK, PYD VE DAEŞ  in büyüyüp yeşermesine sebep olan katil ABD, artık Türk insanını ve Türkiye’yi bu ikiyüzlü politikaları nedeniyle tamamen kayıp etti.  Artık ülkemizde ABD ye karşı kin ve nefret tohumları gidererek artarken, ABD Türkiye’nin akıl oyunlarıyla karşılaştı.

Katil ABD yanına aldığı PYD, DAEŞ ile kendisinin ve İsrail’in işine yarayan Kürt koridorunu oluşturmaya çalıştı ve burada nihai hedef Kuzey Irak petrollerine Kürt koridorundan geçirerek İsrail’e kadar götürmek olacaktı ama zor oyunu bozar misali Türkiye’nin engelli ile karşılaştı.

Ortadoğu Coğrafyasında Kürtler ile Türklerin kaderinin aynı olmasına rağmen, ABD Kürtleri kullanarak PYD adında oluşturduğu çakma ordu ile Türkiye’ye kafa tutmayı çalışırken, KOVBOY aklı ile Rusya ise Devlet aklıyla hareket etti.

Türkiye’nin bölgesel bir güç olduğunu unutan katil ABD’nin, Türkiye’nin gönül coğrafyasında önemli bir karşılığı olduğunu unutmuştu.

Çünkü Afrin operasyonu bütün ezberleri bozdu.

Dünyanın bir ucundan gelip oyun kurulmayacağını, oyun kurulacaksa bölgede ki en güçlü ülkenin Türkiye olduğunu katil ABD atık anladı.

Yeni Dünya düzeninin merkezi Asya ya kayarken, ABD Ortadoğu Coğrafyasında ki oyunlarıyla Türkiye’yi hapis etmeye çalışıyor. Attığı Atom bombası ile 45 bin kişinin ölümüne neden olan katil ABD’nin kafasındaki oryantalist kalıplar Dünyaya nizam artık vermiyor. Çünkü Kıriminal ve Siyasi maliyetleri ayrı, ayrı yapıyor.

Evet biz bu Devleti mürekkebe batırıp çizmedik. Kan akıta, akıta çizdik. Önce 4 bin 900 Tır silah yardımı, sonra 30 bin kişilik ordu kuracaksın ve buna Türkiye sesiz kalacaktı, öyle mi?

Türkiye’nin bekası söz konusu olduğunda kimsenin gözünün bir şey görmeyeceğini artık batılı ülkeler ile katil ABD anlamış oldu. Bizim bu coğrafyada kan verdiğimizi, can verdiğimizi teslim olmayacağımızı herkes anladı.

Afrin operasyonu başladığı günden itibaren Aziz Milletin, aziz evlatlarına verilen manevi destek, bizim ne denli büyük bin millet olduğumuzu yeniden anımsatırken, bu algı dosta güven düşmana korku vermeye başladı. Tıpkı Kurtuluş savaşında ki gibi, analar bacılar cepheye yemek gönderiyor. Vatandaş cepheye kadar girip moral veriyor, Mehmetler ise güle oynaya küffar ile çarpışıyor.

Afrin operasyonu devam ederken bu Milletin yarısı kurşun sıkar, yarısı da gazinolarda eğlenirse, bu savaş bitmez. O halde bu meseleyi  başından sonuna kadar Millet olarak sahiplenip ülkemizin bekası için uzakta bile olsak Dualarımızla destek vermeliyiz.

Unutulmamalı ki, iyilerin gözle görülmeyen orduları vardır.

Selam ve Dua ile.

Yazarın Diğer Yazıları