Yarın Seçim Olsa Biz Hazırız

Tamer ÖREN - İl teşkilatı olarak sahada çalışacak birimleri mobilize ettiklerini belirten Ak Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan GÜRGÖZE 'Merkez ilçemiz, 10 ilçemiz, 9 beldemiz, 550 köyümüzdeki teşkilatlarımız ve temsilcilerimizle yarın seçim olsa  sahada olabilecek seçimi idare bilecek durumdayız' dedi.

Yarın Seçim Olsa Biz Hazırız
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan GÜRGÖZE bir basın toplantısı düzenleyerek  24 Haziran seçimde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve genel geçimler hakkında değerlendirmelerde bulundu.  Ak Parti olarak en uzak yerleşim birimindeki bütün kadrolarıyla seçime hazır olan bir parti olduklarını söyleyen GÜRGÖZE “ Biz seçimleri zamanında yapılmasını arzu etmemize rağmen her daim seçim seçim olacakmış gibi hazır olan bir partiyiz. Elazığ İl Teşkilatı da buna örnek illerden bir tanesidir.  Bilindiği üzere 7 Haziran, 1 Kasım ve 16 Nisan referandum seçimlerinde çok başarılı bir çalışma örneği ortaya koyduk. Çok önemli başarılara imza attık. Ekibimiz seçim noktasında çok güçlü ve tecrübeli, bu güç ve tecrübemizi İnşallah 24 Haziran’da yapılacak olan seçimde de erken seçim kararı alındığı tarihten itibaren tüm kamuoyuna gösterdik. Merkez ilçemiz, 10 ilçemiz, 9 beldemiz, 550 köyümüz de  tüm sandık görevlilerimiz dahil olmak üzere teşkilatlarımızı, mahalle yönetimlerimizi ve saha da çalışacak birimlerimizi mobilize etmiş durumdayız.  Yarın seçim olsa  sahada olabilecek seçimi idare bilecek durumdayız. Sadece Elazığ’da değil Tüm Türkiye’de diğer muhalefet partilerine baktığımızda  açık ara mukayese edilemeyecek kadar her hususta hazır olduğumuz gün gibi aşikardır” diye ifade etti.

Milletimizin takdirini 24 Haziran akşamı alacağız

Milletin kendisine hizmet etmesi noktasında kimlerin ne tür donanım ve hazırlığa sahip olduğunu bildiğini ve takdir ettiğini dile getiren   GÜRGÖZE “ Takdirlerini İnşallah 24 Haziran akşamı sandıklar açılmaya başladıktan itibaren bizler bunun karşılığını alacağımıza dair hiçbir endişe taşımıyorum. Allah’ın izni ve milletimizin desteğiyle kaldığımız yerden daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz” diye konuştu.

24 Haziran gecesi parlamenter sistemin tarih sayfaları arasında yer alacağına tanıklık edeceğimizi  hatırlatan   GÜRGÖZE “ Yeni bir sistemle artık Türkiye daha güçlü bir şekilde karar alabilen bölgesinde ve ulusal manada küresel güç olma yolunda adım adım ilerleyecektir. O gece Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ı Türkiye’nin ilk başkanını yaparak bizler hizmete devam edeceğiz” diye aktardı.

 Temayül yoklaması 5 Mayıs’ta

Öte yandan  Ramazan GÜRGÖZE 28 Nisan Cumartesi günü yapmış olduğu basın toplantısında Temayül Yoklamasının 2 Mayıs’ta yapılacağını açıklarken Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın aday adaylığı başvurusu sürenin 2 Mayıs Çarşamba gününe kadar uzatıldığı yönünde açıklama yapması üzerine, temayül yoklamasının da tarihi değişti. Belirlenen yeni takvime temayül yoklaması 5 Mayıs Cumartesi gününe ertelendiği öğrenildi. 15 Temmuz Şehitleri Kapalı Spor Salonunda yapılması planlanan   temayül yoklamasında  Elazığ il genelindeki Ak Parti teşkilatlarının çeşitli kademelerinde görev alan   yaklaşık bin 500 partilinin oy kullanması bekleniyor.