'Yakaladığımız havayı sürdürmek istiyoruz'

Elazığspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, takımın son durumu ve TFF 1. Lig'de yaşanan Teknik Direktör değişikliklerini yorumladı

 'Yakaladığımız havayı sürdürmek istiyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Geçen haftaki galibiyetin kendileri adına büyük moral olduğunu söyleyen Elazığspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “Hedef takımlarımızdan biriyle oynadık. Kendimize hedef seçtiğimiz maçlar Giresun, Rize ve Ümraniye’ydi. Bu hafta da Ümraniye ile oynayacağız. Ümraniye maçı tabiî ki çok zor olacak. Hocası geçen sene burada çalıştı. Burada oynayan futbolcuların orda olması onlar için ayrı bir motivasyon olacak ama bizim bir tek amacımız var. Önce iyi futbol oynamak sonra da kazanmak. Deplasmandaki başarılarımız ortada. Ümraniye maçı da bu maçlardan biri olacak. Kazanmak için oynayacağız. Hem iyi futbol oynayacağız, hem de yakaladığımız havayı sürdürmek istiyoruz. Ben biliyorum ki Elazığspor taraftarları Ümraniye’de kendilerine ayrılan yeri full dolduracaktır. İnşallah onların desteği, bizim de mücadelemizle kazanacağız. Çok zor bir maç olacak, belki çok zor geçecek ama inşallah galibiyetle buraya döneceğiz” şeklinde konuştu.

TFF 1. Lig’deki teknik direktör ayrılıklarını da yorumlayan Altıparmak, “Başarısız olunduğu zaman fatura hocalara kesiliyor. En son Hikmet Karaman ayrıldı. İnşallah biz böyle devam ettiğimiz sürece böyle problemler yaşamayacağız. Futbolcuyu, yöneticiyi değiştiremeyeceğine göre en kolay yol hocayı değiştirmek. İstikrardan yana olmaya çalışıyoruz” dedi.