TOLGA AĞAR ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Zülfü Tolga Ağar, seçim çalışmaları kapsamında Gazi Huzurevi'ni ve Vali Fahribey Caddesi esnaflarını ziyaret etti.

TOLGA AĞAR ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milletvekili Adayı Zülfü Tolga Ağar, Gazi Huzurevi’nde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç tarafından karşılandı. Ağar, ziyaretinde huzurevi sakinlerinin elini öptü, karanfil verdi.

Huzurevi sakinlerinin hayır duasını alan Ağar, “Ben her zaman yanınızdayım. Bir isteğiniz, bir emriniz olduğunuzda beni aramanız yeterli.” dedi.

Ağar, daha sonra Vali Fahribey Caddesi’ne gelerek esnaflar ve vatandaşlarla kucaklaştı.

Vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılanan Milletvekili Ağar, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada: “Sabah bizim için manevi değeri çok yüksek olan büyüklerimizin elini öptük. Güzel bir güne başlamış olduk. Onların hatırlarını sorduk, gönüllerini aldık. Bugün Vali Fahribey Caddesi’nde seçim çalışmalarımızı sürdürdük. Hemşehrilerimizle kucaklaştık. Benim için gayet güzel gidiyor. Gayet sıcak gidiyor. Allah’ın izni ile ben de onların teveccühlerine layık olmaya çalışacağım. 24 Haziran’dan sonra da hemen ertesi gün gelip çalışmaya başlayacağız.” dedi.