Çaykur Rizespor Tom'da ısrarcı!

Elazığspor'a veda eden Brezilyalı yıldıza, Süper Lig'in iki yeni takımı talip oldu

Çaykur Rizespor Tom'da ısrarcı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’de şampiyon olan olan Çaykur Rizespor’da, Süper Lig hazırlıkları erkenden başladı. İbrahim Üzülmez yönetiminde 1 sezon aradan sonra geri dönen Karadeniz ekibi, transferde hızlı davranacak.

Sporundibi.com’un iddiasına göre İlk olarak 20 golle krallık tacını takan Samudio’nun bonservisini alan Rizespor, yurt içinden 3 oyuncunun peşinde. Yeşil-Mavili ekip, sezon sonunda Galatasaray ile sözleşmesi bitecek Yasin Öztekin ile dirsek temasına geçerken, Yasin’i Göztepe’de istiyor.

BONSERVİSİ YOK

Karadeniz ekibi aynı zamanda Göztepe’nin tecrübeli orta saha oyuncusu Selçuk Şahin’i de istiyor. Daha önce Gençlerbirliği’nde Selçuk ile birlikte çalışan İbrahim Üzülmez, 36 yaşındaki futbolcu için oldukça ısrarcı. Çaykur Rize’nin gündemindeki bir diğer oyuncu ise Elazığsporlu Tom.

Bu sezon Elazığspor’da harikalar yaratan ve çıktığı 28 maçta 8 gol, 11 asistle oynayan yıldız kanat oyuncusu daha önce Başakşehir forması giymişti. Bonservis maliyeti olmadığı için önümüzdeki günlerde Karadeniz ekibi, bu transferi noktalamayı hedefliyor.

Çaykur Rizespor Kulübü basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, transfer konusunda şu cümleleri kullanmıştı: “Süper Lig’i garantilemeden önce de transfer çalışmalarına başlamıştık. Amacımız genç ve gelecek vaat eden oyuncuları takımımıza kazandırmak. Taraftarlarımız merak etmesin, bu sezon heyecan verici bir takım kuracağız. Geleceğin kadrosunu oluşturmak için kapsamlı bir şekilde çalışıyoruz. Bu bağlamda Türkiye’nin farklı yerlerinde ve yurt dışında çalışma yapan arkadaşlarımız var.” Sitede ayrıca Tom’u BB. Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak’ın istediği bildirildi.