SUÇLU KİM SORUMLU KİM.!!

Çözüm sürecini kim başlattı? Ak Parti
Çözüm Sürecini kim bitirdi?Ak Parti
Hani analar ağlamayacaktı

SUÇLU KİM SORUMLU KİM.!!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çözüm sürecini kim başlattı? Ak Parti
Çözüm Sürecini kim bitirdi?Ak Parti
Hani analar ağlamayacaktı.?
Hani Şehit cenazeleri gelmeyecekti?
Hani türkiyede türk kürt düşmanlığı tarihe gömülecekti?
Hani tüm türkiye bundan böyle rahat ve huzurlu bir şekilde yaşayacaktı?

Bugün gelinen noktada sorumlu kim?
Ak Parti
Suçlu kim?
Ak Parti.

Düşünsenize tüm türkiye 13 yıldır bu kadar hatayı üst üste yapan bir hükümet tarafından yönetiliyor
Bu kadar kötü bir hükümet tarafından yönetiliyor..

Yazdıklarıma katılanlar elbette olur

Fakat benim burda kaleme aldığım sözler tamamen beyaz türklerin türkiye toplumlarında yarattıkları infialin kısa bir özeti..
Yani türkiyenin yamyam baronları aydınları,gazetecileri,hukukçuları üst akılcılar velhasıl hepsi yazdı.,Bu hikayeye inanların sayısı aldı başını gitti.!

Burda o kadar birbirine bağlı sağlam halkalar varki sistematik bir şekilde müthiş bir algı yönetme mekanizmasına sahip bir düzen var.
Bu düzen uzun zamandır açıktan veya gizliden bu olayı el altından yönetiyor.! Yapmaya çalıştıkları tek şey Türkiyede ırk ve dil farklılığı olan kültür ve gelenek farklılığı olan düşünce ve dünya görüşü farklılığı olan iki toplumu birbirine düşman etmek.!!
Dikkat ettiyeseniz eğer konuma mazhar olan beyaz türkler ve onların üst akılları hiçbir zaman türkiyede 30 yıldır devam eden bu kötü gidişatla ilgili öngörülerde bulunmadılar
Çünkü bu iş onların planladığı gibi ilerlemeliydi.!
Bu sebeplerden dolayı türkiyede barış içerisinde yaşayan türk kürt halkları hiçbir zaman kolay kolay oluşmayacaktır.
Çözüm sürecini başlatan Cumhurbaşkanının önünde koca bir taş vardır..Taktir edersiniz ki bu koca taşları Erdoğan tek başına itemeyecektir
Bugün gelinen noktada görünen fotoğraf Çözüm Sürecinin mimarı olan Erdoğan'nın yanlız kalmasıyla türkiye düşmanlarının sevinmesi aynı orandadır!
Bu sürece başından beri sahip çıkan hiçbir kesim geri adım atlamamalıydı herkesi kast ediyorum.
Çünkü karşımızda bizi birbirimize düşman etmek üzere kurgulanmış  vesayetçi odaklar mevcut... bir an olsun iş başından ayrılmadan Türkiyeyi kanlı bıçaklı bir ülke haline getirme gayretindeler.. Çözüm sürecinden anlatılmak istenen şey tam olarak şuydu;

Bana ne renginden, dilinden, konuşmasından, giyiminden
ben insan mı ona bakarım benimle düşman değil dost olur mu ona bakarım..
Banane atalarından, geçmişinden, öğrendiklerinden ben bu vatana sadık kalır mı ona bakarım ihanetçilere papuçu ters giydirir mi ona bakarım..
Banane savunduklarından, vazgeçemediklerinden, lider gördüklerinden 
Ben bu topraklara sahip çıkar mı ona bakarım bu bayrağa sahip çıkarmı ona bakarım
Banane vefasızlığından, nankörlüğünden ben bu vatan için duacı olur mu ona bakarım bu bayrak için tek bayrak der mi ona bakarım.

Benim Çözüm sürecinden aldığım dersler bunlar yada çözüm sürecinden tüm türkiyeye anlatılmak istenenler bunlar bu konuyu doğru okuyamadığımız müddetçe hep suçlu ararız hep sorumlu ararız..

Bakın bugün yapılanlar bunlar değil mi?

İşte Çözüm sürecinden kasıt yıllardır türkiyenin can damarını koparmaya çalışan düşman kitlelerin ve yardakçıların tüm hesaplarını alt üst ederek ortadaki türk kürt düşmanlığını ortadan kaldırmaktı.!

Yapılan hatalar yokmuydu?
Elbette vardı..

Mesela Ak Parti bu sürecin ilk aşamasından son aşamasına kadar güneydoğu anadolu bölgesinden yaşayan HDP yanlılarını muhatap alarak bu süreci ilerletmeye çalıştı
Yani güneydoğuda yaşayan müslüman kürt hakları hiçbir şekilde muhatap alınmadı ciddiye alınmadı.!Bu işte yapılan en büyük hata da buydu.! HDP'nin en başından beri ihanet bekçisi olduğu ortadaydı yani HDP nin hiçbir zaman barış oluşturmak gibi bir gayesi olmadı ki.! Oysaki belkide türkiyede en fazla müslüman halkın bulunduğu güneydoğu bölgesindeki müslüman kürtler muhatap alınsaydı belki de şuanda daha sağ duyulu bir ortam gelişecekti.

Yani burdaki sistem yanlışlığı şudur;

Proje doğru fakat projeyi ilerletmek için anlaşmaya varılan insanlar yanlış.!

Çözüm sürecinin hazin sonu gibi lanse edilmeye çalışılan bu durumun kurulacak yeni bir hükümet ortaklığında aklı selim bir çözüme kavuşturulacağına inanıyorum..
Gönlümüz tabiki Erken seçimden yana aksi taktirde beyaz türklerin oluşturduğu tüm türkiye düşmanları elleri tetikte bekliyorlar..
Biz türkiye halkları olarak tabiki ülkemizde huzurun ve barışın tesis edilmesini isteriz. Ama yıllardan bizleri parçalamaya çalışan mevcut güçler buna izin vermemek için çok çabalıyorlar..
Bunlar kimlerdir hepimiz biliyoruz hepsinin safı aynı yolu aynı amacı aynı...
Ha diyarbakırda PKK destekçiliği yapan alçaklar olmuş,
Ha istanbulun göbeğinden yahudilere göbekten bağlı olan batının kölesi Ülkenin saygıdeğer baronları olmuş fark etmiyor.!
Amaç aynıdır.. Biri yoksuldur biri zengin düşman gibi görünselerde aslında birbirleriyle aynı amaç için çalışırlar. işte bu mekanizma Türkiyeyi iyice yiyip bitirmeden bu konuya olabildiğince doğru yaklaşmak en iyisidir.

Kalın sağlıcakla..