REKTÖR DEMİRDAĞ: 'KAHRAMAN ASKERİMİZ ZAFER İLE DÖNECEKTİR'

Erol KARA/Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Türk silahlı kuvvetlerinin Suriye'nin doğusuna yapacağı operasyon öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

REKTÖR DEMİRDAĞ: 'KAHRAMAN ASKERİMİZ ZAFER İLE DÖNECEKTİR'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Prof. Dr. Demirdağ, “Kendi topraklarımızda huzurlu yaşamak istiyorsak bu operasyona her yönüyle destek vermemiz gerekir. İnşallah Afrin’de El- Bab’da olduğu gibi kahraman askerimiz zaferle dönecektir” dedi.

Ülkemizin güvenliği için Türkiye ne yapması gerekiyorsa onu yapıyor diyen Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, “Kimsenin buna itiraz etme hakkı yok. Güvenlik mutlaka sınırlar dışında sağlanması lazım” diye konuştu.

Prof. Dr. Demirdağ, “Gönül ister ki, Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi barış koridorunun tamamen boşaltılması ve burada planlanan Suriyeli kardeşlerimizin ikametini sağlanması ama bu olmuyorsa, Türkiye gerekeni yapmakta haklıdır. Buna kimsenin itiraz hakkı olmamalı” dedi.

 

ŞAHADET DE OLABİLİR AMA GERİ DÖNMEK YOK

Rektör Prof. Dr. Demirdağ, “İnşallah bu operasyon da Afrin’de El- Bab’da olduğu gibi zayiat vermeden sonuçlanır. Bizim bekamız için gerekli bir operasyon. Her Türk vatandaşının kendi topraklarında huzurlu yaşaması için bu operasyona her yönüyle destek vermesi gerekir. Savaşı kimse istemez. İslam’ın kendisi barış dinidir ama ihtiyaç varsa vatanımız için gerekirse Şahadet de gerekir gazilik de, her vatandaşın bu şuurda olması lazım. Bu operasyonda şehadet de olabilir ama asla geri dönmek yok. Bu konuda hükümetimizin vereceği her türlü kararın yanındayız. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimize başarılar diliyorum. Dualarımız Mehmetçikle” dedi.