Özdemir, Elazığ Belediyespor'u ağırlayacak

Elazığ'da devam eden artçı sarsıntılar sebebiyle Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, Fethiyespor maçına Antalya'da hazırlanacak

Özdemir, Elazığ Belediyespor'u ağırlayacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Geçtiğimiz haftayı Elazığ’da meydana gelen 6.8 şiddetindeki deprem ve TFF tarafından ertelemeden dolayı maç yapmadan geçen Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elazığ Belediyespor, 21. haftada Fethiyespor’la karşılaşacak. Temsilcimizde forma giyen futbolcular halen daha etkisini devam ettiren artçı sarsıntılardan dolayı büyük korku yaşıyorlar. Bu duruma kayıtsız kalmayan TFF Başkanı Nihat Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, takıma Antalya’da bir otelde antrenman yapma olanağı sağladı.

Elazığ Belediyespor, masrafları TFF tarafından karşılanacak olan bir otelde Fethiyespor maçı hazırlıklarını Antalya’da yapacak.

İŞTE O AÇIKLAMA

Konuya ilişkin olarak Elazığ Belediyespor Kulübü’nden yapılan teşekkür açıklamasında;

“Elazığ'ımız için büyük travma yaşatan 6.8'lik depremin artçı sarsıntıları halen daha sürüyor.

Futbolcularımız üzerinde büyük tedirginlik oluşturan bu artçı sarsıntılara duyarsız kalmayan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Nihat Özdemir, TFF İcra Kurulu Başkanı Sayın Ali Düşmez ve TFF Profesyonel Kurul Genel Direktörü Sayın Tuncay Yanık, TFF 3. Lig 2. Grup'un 21. haftasında deplasmanda oynayacağımız Fethiyespor maçı için takımımıza Antalya'da antrenman yapma olanağı sağlamıştır.

Takımımız, masrafları TFF tarafından karşılanacak olan bir otelde Fethiyespor maçı hazırlıklarını Antalya'da gerçekleştirecek. Bu nazik davranışlarından ötürü Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyelerimize teşekkürü borç biliriz” ifadeleri kullanıldı.