Muhtar Adayı Altaş'a Yoğun Destek

Yıllardır şehri karış karış dolaşan ve haber peşinde koşan meslektaşımız gazeteci Gülşah Altaş, Kültür Mahallesi Muhtarlığı için çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. 

Muhtar Adayı Altaş'a Yoğun Destek

Her gün mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sorunlarını dinleyen ve çözümü noktasında ilgili kurumlarla görüşen Altaş, bu gayretli ve duyarlı çalışmasıyla da mahalle sakinlerinin takdirini topluyor. 

Muhtar Adayı Altaş'a Yoğun Destek

EV ZİYARETLERİYLE BİREBİR GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRİYOR

Gazeteci kimliği ve kadın duyarlılığı ile mahalle sakinlerinin sorunlarını birebir kendilerinden dinlemek için ev ziyaretleri yapan ve vatandaşların yoğun ilgi ve desteği ile karşılaşan meslektaşımız Altaş, Kültür Mahallesi’nde yeni bir başlangıç için gün sayıyor.

Her eve ve her mahalle sakinine ulaşarak problemlerini dinleyen ve çözümü konusunda ilgili kurumlarla koordinasyon içinde projeler üreten Kültür Mahallesi Muhtar adayı Gülşah Altaş, mahalle sakinlerinden büyük bir teveccüh görüyor.

Muhtar Adayı Altaş'a Yoğun Destek

ALTAŞ’A DESTEKLER ARTIYOR

Doğup büyüdüğü Mahallesine hizmet etme arzusuyla yola çıkan Gülşah Altaş, kapı kapı dolaşıyor, hedeflerini ve projelerini anlatıyor. Başta kadınlar olmak üzere tüm vatandaşların çok rahat ulaşabileceği, derdini, isteğini anlatabileceği ve çözüm bulabileceği bir aday profili çizen Gülşah Altaş, gazeteci kimliğinin de katkısıyla Kültür Mahallesi’ni her yönüyle geliştirecek ve güzelleştirecek bir güven duygusu veriyor.

Muhtar Adayı Altaş'a Yoğun Destek

MAHALLE SAKİNLERİ BEĞENİ İLE TAKİP EDİYOR

Gazeteciliğin verdiği sorumlulukla mahallelinin sorunlarına duyarsız kalmayan Gülşah Altaş, özellikle Ramazan ayında mahalledeki ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmaya çalışıyor. Hayır sahiplerinin zekatlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak hayra vesile olan Muhtar Adayı Altaş’a mahalle sakinleri de teşekkürlerini iletiyor.

Muhtar Adayı Altaş'a Yoğun Destek

BAYRAMA KADAR ÜCRETSİZ TIRAŞ

Kültür Mahallesi’nde kurduğu güzel diyaloglar neticesinde bir ekip oluşturan muhtar adayı Altaş, Ramazan Bayramına kadar mahalledeki ileri yaştaki sakinlerin bayram tıraşlarını ücretsiz yaptırıyor. Mahalledeki yaşlı sakinlerin evine giden ekipler, saç ve sakal tıraşlarını yaparak şimdiden hayırlı bayramlar temennisinde bulunuyorlar. 

Muhtar Adayı Altaş'a Yoğun Destek

OY PUSULALARI DAĞITILIYOR

Kültür Mahallesi Muhtar Adayı Gülşah Altaş, mahalleyi karış karış dolaşarak oy pusulalarını dağıtmaya devam ediyor.  Hafta sonu ise kalabalık bir ekiple mahallede oy pusulalarının dağıtımı gerçekleşecek  ve her bir haneye ulaştırılacak.

MESLEKTAŞIMIZ ALTAŞ’A GÜVENİYORUZ

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek seçimlerde Kültür Mahallesi’nden muhtar adayı olan gazeteci – yazar meslektaşımız Gülşah Altaş’a, Hakimiyet Gazetesi olarak bizler de güveniyor ve başarılı bir muhtarlık örneği sergileyeceğine inanıyor ve muvaffakiyetler diliyoruz.

Muhtar Adayı Altaş'a Yoğun Destek