MHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI HASTANELERİ GEZDİ

Seçim çalışmaları kapsamında MHP Elazığ Milletvekili adayları Oğuzhan Demir, Fahir Şaşmaz, Orhan Özbey ve Sami Selen hastaneleri gezdi.

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI HASTANELERİ GEZDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında Elazığ’da bulunan hastaneleri ziyaret ederek hastalarla ve sağlık çalışanlarıyla buluştu.

Adaylar, Elazığ ve Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Medical Park Hastanesi, Harput Devlet Hastanesi ve Elazığ Özel Hayat Hastanesini ziyaret ederek hastalarla ve sağlık çalışanlarıyla sohbet ettiler.

“CUMHUR İTTİFAKINA ÇOK BÜYÜK DESTEK VAR’’

Gittikleri her yerde Cumhur ittifakına çok büyük destek olduğunu belirten MHP Milletvekili adayı Oğuzhan Demir, ”Bugün 24 Haziran erken genel seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin propagandası doğrultusunda düzenlemiş olduğumuz gezilerde Elazığ’da özel sektör marifetiyle sağlık hizmeti sunan hastaneleri ziyaret ediyoruz. Gittiğimiz hastanelerde hem hekim arkadaşlarımıza hem işletme sahipleriyle görüş alışverişinde bulunabilme, muhabbet edebilme imkânına sahip olduk. Hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik hem de sorunlarını yerinde görüp inceleme fırsatına sahip olduk. Milliyetçi Hareket Partisinin seçim beyannamesinde hem hasta haklarıyla alakalı, hem seçim çalışmalarıyla alakalı, hem de özel sektörün sağlık yatırımlarıyla alakalı öngörülerimizi seçim beyannamesi kapsamında firma sahipleriyle, hastalarla paylaşabilme imkânına sahip olabildik. Gezdiğimiz gittiğimiz her yerde Cumhur ittifakına karşı muazzam bir sempati ve sahiplenme var. Cumhur ittifakın hem mimarı hem fikir ve isim babası olan Sayın genel başkanımız Devlet Bahçeli’ye son iki yıllık süreç içerisinde devletin yanında göstermiş olduğu tutum, davranış ve iktidarla olan uyum ile alakalı muhteşem bir destek var. Allah nasip ederse 24 Haziran’da Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ’da birinci parti olarak en yüksek sayıda milletvekilini Cumhur ittifakıyla beraber çıkarmış olacak. Allah Elazığlı hemşerilerimizden razı olsun.’’ dedi.

“ELAZIĞ GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE MECLİSTE TEMSİL EDİLECEK’’

 24 Haziran sabahında MHP’nin güçlü bir şekilde mecliste temsil edileceğini vurgulayan Fahir Şaşmaz,”24 Haziran’da yapılacak olan seçimler ilgili çalışmalarımıza devam ediyor iki gün önce Yurtbaşında katılmış olduğumuz iftara çok yoğun bir ilgili vardı. Bizleri yüzlerce insan coşkuyla karşıladı. Gördüğümüz kadarıyla Elazığ’ın bütün ilçelerinde, semtlerinde, mahallerinde, köylerinde sel misali aşmış Milliyetçi Harekete doğru geliyorlar. Bu seçimde Milliyetçi Hareket Partisi güçlü bir şekilde meclise girecek ve Elazığ’da da güçlü bir şekilde mecliste temsil edilecek Allah’ın izniyle bunu başaracağız. Bugünde hastanelerdeki hastalarımızı ziyaret ettik bayanlara karanfil dağıttık, onların hayır duası aldık ve onlarla ilgili acil şifa dileklerinde bulunduk. Seçimlere çok fazla bir süre zarfında ulaşabildiğimiz kadar insana ulaştık, yetişebildiğimiz kadar insana yetiştik. İnşallah 25 Haziran sabahı MHP güçlü bir şekilde meclise girecek ve Elazığ halkını nasıl temsil ettiğini herkes görecektir.’’ şeklinde konuştu.

“MHP’YE OLAN GÜVEN 24 HAZİRAN’DA GÜZEL BİR SONUÇLA SANDIĞA YANSIYACAK’’

Türk milletinin MHP’ye ve Cumhur ittifakına güvendiğini dile getiren Milletvekili adayı Orhan Özbey, “Bugün seçim çalışmalarımız kapsamında Harput Devlet Hastanesi ve eski Askeri Hastanesini ziyaret ettik.  Hastalarımızla ve sağlık personellerimizle konuştuk onlara geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Daha sonra da Elazığ’da çok güçlü bir şekilde söz sahibi olan Şavak-Der’i ziyaret ettik onlarında seçimlerle ilgili görüşlerini aldık. Özellikle benim de uzmanlık alanımın hayvancılık olması sebebiyle bu sektörle ilgili kendileriyle istişare yaptık. İnşallah MHP iktidarında Şavaklıların hayvancılıkla ilgili sorunlarına çözüm noktasında çalışmalarımızın olacağının sözünü verdim. Şavaklılar da sağ olsunlar seçimlerde dualarıyla, oylarıyla bizlere destek olacaklarını söylediler. İnşallah bu noktadaki çalışmalarımıza hem Cumhur ittifakı hem de MHP’nin en fazla sayıda mecliste temsil edilmesi konusunda yoğun çalışmalarımıza olacak. Biz sadece yüzümüze milletimize döneriz gücümüzü milletimizden alır, milletimize güveniriz. İnşallah bu güvenimiz 24 Haziran’da güzel bir sonuçla sandığa yansıyacaktır.’’ diye konuştu.

“BUGÜN MİLLİYETÇİ KADROLARA DAHA FAZLA İHTİYAÇ VAR’’

Milletvekili adayı Sami Selen ise, ”Bizim Ak Partiyle birlikte hareket ettiğimizin farkımızın olmadığı söyleniyor.  Evet, bir ortaklığımız vardır Cumhur ittifakı. Sayın Recep Tayyip Erdoğan ortak cumhurbaşkanı adayımızdır. Ancak milletvekilliği oylamasında bir ortaklığımız yok. Vatanseverlerin her daim yanımızda olduğu gibi bundan sonra daha da fazla yanımızda olacaklardır. Bugün Milliyetçi kadrolara daha da fazla ihtiyaç vardır. Bunun en büyük örneğini Sayın Recep Tayyip Erdoğan göstermiştir. Milliyetçi Hareket Partisini işaret ederek üç hilale oy verilmesi gerektiğini üstü kapalı da olsa belirtmiştir. Elazığ’da biz önce şunu diliyoruz Cumhur ittifakı 5-0 çıkarsın. Daha sonra ittifak içerisinde Milliyetçi Hareket Partisinin daha fazla milletvekili çıkartmasıdır. Bedeniyle birlikte bu memleket için seferber olan Sayın Devlet Bahçeli’yi şaha kaldırmalarını bekliyoruz. Hastanelerde yaptığımız ziyaretlerde bizi karşılayan yöneticilerin temizlik işçilerine kadar herkese çok teşekkür ediyor hastalarımıza da acil şifalar diliyorum.’’ ifadelerinde bulundu.(Bülten Haber)