ŞERİFOĞULLARI: 'AK PARTİ'NİN EN BÜYÜK GÜCÜ VE SERMAYESİ MİLLETTİR'

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Şahin Şerifoğulları, AK Parti'nin en büyük gücünün ve sermayesinin millet olduğunu belirterek, 'Biz milletimize güveniyoruz. 24 Haziran'da oyun kuranlar bertaraf olacak. Halkımızın coşkusu ve heyecanı bunun en net göstergesi' dedi.

ŞERİFOĞULLARI: 'AK PARTİ'NİN EN BÜYÜK GÜCÜ VE SERMAYESİ MİLLETTİR'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçim çalışmalarını sürdüren Şerifoğulları kurum ziyaretleri gerçekleştirerek çalışan personelle bir araya geldi. Gittikleri her yerde büyük ilgi ve teveccühle karşılaştıklarını ifade eden Şerifoğulları, Haziran’da çifte bayram yaşayacaklarını vurguladı.

AK Parti’nin milletine güvenen bir parti olduğunu anımsatan Şerifoğulları, ülke gündemiyle ilgili de önemli değerlendirmelerde bulundu.

Şerifoğulları şöyle konuştu: “AK Parti 2002 Kasım'dan bu yana girdiği her seçimden birinci çıkmış bir partidir. Tüm saldırıların üstesinden sadece milli iradeye olan bağlılığı ve güveni sayesinde gelmiştir. Bizim milletimiz olumsuz gelişmeleri, darbeleri, siyasi sabotajları sandık yoluyla aşmayı bilmiştir. Bu milletin en büyük gücü sandıktır. O sebeple sandığa gitmek, milletin gücünün altını çizmektir. İşte bundan ötürü 16 Nisan’da yine milletimize gittik ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni milletimize sunduk. Milletimiz bu sistemi EVET oylarıyla kabul etti. Şimdi bu sistemin ilk seçimini 24 Haziran’da yapacağız. Bizim partimiz milletine sırtını dönmeyen bir partidir. AK Parti’nin en büyük gücü ve sermayesi millettir. AK Parti’ye her dönem en güçlü desteği veren ve dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı bağrına basan milletimiz 24 Haziran’da bir kez daha bu sevgisini sandığa taşıyacak ve ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bertaraf edecektir. Milletimiz yapılan tüm algı operasyonlarının farkında. Seçim gezilerimizde bunu çok net olarak görüyoruz. Seçime sayılı günler kala gittiğimiz her yerde halkımızın heyecanı ve coşkusuyla karşılaşıyoruz. İnşallah 24 Haziran Yeni Türkiye’nin şahlanışının başlangıç tarihi olacak”