MHP'DE SULAR DURULMUYOR

MHP'DE SULAR DURULMUYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde hala gerekçesi ve sebebi açıklanmamış olsa da görevden alınan merkez ilçe Başkanı Onur Köseli ile feshedilen merkez ilçe teşkilatlarının  ardından Ülkücü camianın duayenlerinden ve davanın çilekeş isimlerinden olan gazeteci Rıdvan Kaya da partideki tüm görevlerinden istifa etti.

MHP İl Başkanlığı yönetim kurulunda İl Sekreteri ve Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapan N.Rıdvan Kaya istifası ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında şu görüşlere yer vermiş; ”MHP İl Başkanlığı Yönetiminde İl Sekreteri ve Yönetim Kurulu üyesi olarak yaptığım görevlerimden gördüğüm lüzum üzerine istifa etmiş bulunuyorum. Yıllar itibarı ile partimizin çeşitli kademelerinde ve Merkez İlçe Başkanı olarak görev yaptığım bilinmelidir.Bu partiye hizmet ederken hiçbir zaman makam veya başka bir düşünce içinde olmadım.Tek düşüncem partimize belirlenen hedeflerine ulaşması adına hizmet etmekti. Bundan sonra sade bir MHP’li olarak kalacağımın bilinmesini istiyorum. Önümüzdeki süreç içinde yeni istifaların da olacağının bilinmesini istiyorum”

Açıklama böyle. Davasına bağlı ve vefa insanı Rıdvan Kaya’nın istifasını yakını olan ve geçtiğimiz günlerde görevden alınan Av. Onur Köseli’ye bir destek ve yönetime tepki olarak algılamak ve anlamlandırmak mümkün değil. Çünkü Rıdvan Kaya, hiç bir zaman özel durum ve kişisel çıkarlarını davasının önüne çıkaracak kadar küçük ve basit düşünen bir isim değil.

Rıdvan Kaya, Ülkücü misyona kalben gönül vermiş ve hayatı boyunca bu ülküye karşılıksız hizmet vermiş bir dava adamıdır.

Rıdvan Kaya; lider, doktrin ve teşkilat ülküsüne ram olmuş ve değişik parti ve oluşumlardan cazip teklifler gelmesine rağmen hayatı boyunca davasında sabit kadem olan bir şahsiyettir.

Eğer Rıdvan Kaya kalbinde yaşattığı ve “Bundan sonra sade bir MHP’li olarak kalacağımın bilinmesini istiyorum. Önümüzdeki süreç içinde yeni istifaların da olacağının bilinmesini istiyorum” demişse biliniz ki istifa sebebi özel değil ilkeseldir.

İlkesizliklerin ülkü olarak takdim edilmesinden rahatsızlık duyan samimi bir dava ehlinin onurlu bir duruşudur Rıdvan Kaya’nın istifası.