Meteoroloji Duyurdu Elazığ'da Hava Nasıl Olacak?

Yurdun büyük bir kısmında sıcaklıklar, mevsim normallerine göre daha yüksek olacağı değerlendirmeler arasındaydı. Meteoroloji'den gelen son hava tahmin raporu sonuçlarına göre, yağışlı hava yurdu etkisi altına alacak. İşte detaylar...

Meteoroloji Duyurdu Elazığ'da Hava Nasıl Olacak?

Mevsim normalleri oranla fazla olan sıcaklıkları kuzey, iç ve batı civarlarında düşüşe geçecek. Kuzey ve batı noktalarında sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış olacağı değerlendirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanı Mehmet Özdemirci açıklamalarında, "Cuma günü de benzer şekilde Marmara Bölgesi, yine Ege Bölgesi'nin batı kesimlerinde, batı Karadeniz, orta ve doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde Doğu Anadolu'nu kuzey ve doğusu ile doğu Akdeniz'in iç kesimlerinde aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklentimiz var" şeklinde konuştu. 

Peki Elazığ’da Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji 13. Bölge Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada: ' Parçalı bulutlu, öğleden sonra bölgemizin genelinde yer yer orta şiddette olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı olarak geçeceği tahmin edilmektedir' ifadelerine yer verildi.

.