Maranhao'nun gol orucu devam ediyor!

Elazığspor'un sezon başında büyük umutlarla renklerine bağladığı Brezilyalı forvet, tam 114 dakika forma giydiği Sancaktepe Belediyespor maçını da golsüz bitirdi

Maranhao'nun gol orucu devam ediyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’un, TFF 1. Lig’de 2017-2018 Sezonu başında büyük umutlarla İsrail Süper Lig ekibi Hapoel Beer Sheva’dan transfer ettiği Lucio Maranhao vasat futbolunu sürdürüyor.

Ligde 4, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 1 maçta forma giyen Brezilyalı oyuncu, gol kaydetme başarısı gösteremedi. Özellikle son olarak Sancaktepe Belediyespor’a karşı 114 dakika sahada kalmasına karşın gol kaydedemeyen Sambacı, vasat futbolunu sergilemeyi sürdürüyor.

Gol pozisyonlarına girmeden etkisiz kalan, son vuruşlarda isabet sağlayamayan Lucio Maranhao’nun durumu, bordo-beyazlı taraftarları endişelendiriyor.

LUCIO MARANHAO KİMDİR?

1988 Brezilya doğumlu olan Lucio Maranhao, futbola ülkesinin Horizonte takımında başladı. Daha sonra ASA, Vitoria ve Figuerirense takımlarında görev alan Brezilyalı oyuncu, daha sonra Tayland Ligi takımı Buriram Utd.’ye transfer oldu. Kısa bir süre yine ülkesinde Fortaleza ve CRB’de görev yapan golcü oyuncu, daha sonra İsrail’in yolunu tuttu. Hapoel Beer Sheva ve Ashdod gibi takımlarda forma giyen Maranhao, geçen sezon İsrail Ligat HaAl Küme Düşme Turu, İsrail Ligat HaAl, İsrail Eyalet Kupası, UEFA Avrupa Ligi, Şampiyonlar Ligi ve İsrail Toto Kupası olmak üzere çıktığı 42 maçta 8 gol 1 asistlik istatistik yakaladı.