Kulüplerden 15 Temmuz mesajları

Kulüpler, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı

Kulüplerden 15 Temmuz mesajları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İşte mesajlar...

Elazığspor: Hain terör örgütü FETÖ tarafından 15 Temmuz 2016 gecesi gerçekleştirilmek istenen darbe girişimi Aziz Türk Milleti tarafından engellenmiştir.

Milletimizin iradesi, cesareti ve onurlu durusuyla hain terör örgütünün darbe kalkışması başarısızlıkla sonuçlanmıştır.

Cumhuriyetimize, meclisimize, demokrasimize, ordumuza ve emniyet teşkilatımıza yapılan hain saldırıyı Aziz Türk Milleti asla unutmayacaktır. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle, gözünü kırpmadan canlarını seve seve veren şehitlerimize ve kahraman gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

Selçuk Öztürk

Elazığspor Kulübü Başkanı

 

Elazığ Belediyespor: Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır. 15 Temmuz ve tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun.

Ahmet TOPRAK

Elazığ Belediyespor Kulüp Başkanı

Galatasaray: 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı, vatanımızın birlik ve beraberliği için gözlerini bile kırpmadan yaşamlarını feda eden şehitlerimizi, Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde bir kez daha rahmetle anıyor, gazilerimize minnetlerimizi sunuyoruz.

 

Fenerbahçe: Demokrasimizin ve milli birliğimizin hedef alındığı 15 Temmuz darbe girişiminin 4. yıl dönümünde, bu hain adımı atanları bir kez daha lanetliyor; vatanımız için canını ortaya koyan tüm gazi ve şehitlerimizi minnetle anıyoruz.

 

Beşiktaş: 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde, hain darbe girişimine karşı dimdik durarak demokrasi destanı yazan milletimize şükranlarımızı sunar, şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır, gazilerimize şifalar dileriz.

 

Trabzonspor: 15 Temmuz gecesi hain darbe girişimini engelleyerek bize “Demokrasi ve Milli Birlik Günü”nü miras bırakan kahramanlarımıza selam olsun.

 

Medipol Başakşehir: 15 Temmuz bir Milletin varoluş ateşini körükleyen destanıdır. Kahraman Şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyoruz.

 

DG Sivasspor: 15 Temmuz gecesi gösterdikleri kahramanlıkla adlarını tarihe yazdıran tüm şehitlerimizi rahmetle, canlarını ortaya koyan şanlı gazilerimizi minnetle anıyoruz. 15 Temmuz destanımız kutlu olsun.

 

Aytemiz Alanyaspor: 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde tüm şehitlerimizi saygı, sevgi ve rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.

 

Gaziantep FK: Kahramanlar can verir, yurdu yaşatmak için! 15 Temmuz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

 

FTA Antalyaspor: 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüz kutlu olsun! Hain darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize bir kez daha şifalar dileriz.

 

Göztepe: 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, gazilerimize şifalar diliyoruz.

 

Gençlerbirliği: 15 Temmuz 2016'da demokrasimize yapılan saldırıyı bir kez daha şiddetle kınıyor ve şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

 

Yukatel Denizlispor: 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde; demokrasi destanı yazan Milletimizi bir kez daha en içten dileklerimizle kutlar; Aziz Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar, gazilerimize şifalar dileriz.

 

İH Konyaspor: Türkiye’nin en karanlık, en kanlı gecesinde, canları pahasına gecemizi ve geleceğimizi aydınlatan aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve duayla anıyoruz.

 

BtcTurk Yeni Malatyaspor: 2016'daki, Cumhuriyet tarihimizin en kanlı darbe teşebbüsüne karşı mücadelede şehadete eren, ilelebet saygı ve minnetle yâd edilecek Aziz Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, kahraman Gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz

 

Çaykur Rizespor: "15 Temmuz" milletimize yapılan büyük ihanetin son perdesidir. Allah ülkemize ve milletimize bir daha bu şekilde bir ihanet göstermesin. Aziz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyoruz, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

 

Hes Kablo Kayserispor: 15 Temmuz Şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

 

MKE Ankaragücü: 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4. yıl dönümünde, milli irademizi kahramanca savunan aziz şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyor; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü kutluyoruz.