MİLLETVEKİLİ AĞAR'DAN 15 TEMMUZ MESAJI

AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

MİLLETVEKİLİ AĞAR'DAN 15 TEMMUZ MESAJI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milletvekili Ağar mesajında, milli iradeyi yok etmek isteyen hainlere karşı, sarsılmaz azmi, güçlü iradesi ve vatanseverliği ile Türk Milletinin adını tarihe altın harflerle yazdığını dile getirerek sözlerine şöyle devam etti;

“Aziz milletimiz, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ve Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla meydanlarda canını feda etmeyi göze alarak, vatanın bağımsızlığı için mücadele ederek, vatanımıza karşı kirli emeller, hain planlar içerisinde olan, milletine silah doğrultacak kadar alçalmış hainlerine en güzel cevabı vermiştir.

Cumhurbaşkanımızın o gece ortaya koyduğu güçlü irade ve milletine yaptığı çağrıyla meydanlara koşan milletimiz, tüm dünyaya örnek olduğumuz o günde gösterdiği kahramanlıkla tarihin seyrini değiştirmiş, Türk milletinin vatanı ve bayrağı uğruna canını hiçe sayarak bağımsızlığını koruyacağını bir kez daha göstermiştir.

15 Temmuz’da vatanını korumak için, yedi düvele bağımsızlığını bir kez daha duyurmak için şehit olan vatandaşlarımızın gösterdiği fedakarlık asla unutulmayacaktır. Gösterilen Çanakkale ruhu, gelecek nesillere ışık olmaya, 2023 hedefleri doğrultusunda büyüyerek ilerleyen ülkemizin yolunu aydınlatmaya devam edecektir. Türk Milletinin istikbaline darbe vurmaya yeltenenler, Türk milletinin akılların alamayacağı şekilde gösterdiği direniş karşısında gereken dersi almış ve bu vatan sevgisine karşı hiçbir gücün karşı koyamayacağını anlamışlardır. Ülkemizin ilerleyişini durdurmak isteyenler geçmişte olduğu gibi hüsrana uğramaya mahkumdur.

Allah’ın izni ve yardımı ile bu toprakların kıyamete kadar sahibi olarak kalmaya devam edeceğiz. Şanlı bir direniş olarak tarih kitaplarında yerini alacak olan 15 Temmuz’un yıl dönümü vesilesiyle şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, gazilerimize şifalar diliyor ve tüm kahramanlarımızı şükranla anıyorum” dedi.