İstanbul'u Gönül Ehline Teslim Etmeliyiz

Erol KARA/AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve eski Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 'Hilafetin merkezi İstanbul'u gönül ehline teslim etmeliyiz' dedi.

 İstanbul'u Gönül Ehline Teslim Etmeliyiz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yanılmaz, ”AK Parti'ye kırgın olup boş oy kullananların net bir tavırla sayın Binali Yıldırım'ı desteklemesini ümit ediyoruz." dedi.

Mücahit Yanılmaz, "İstanbul yıllarca Osmanlı Devleti'ne başkentlik yapmış hilafetin merkezi. Tüm dünyanın gözünün üstünde olduğu bir mega kent. Dolayısıyla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmak önemli bir görev." dedi.

 

İSTANBUL ERDOĞANLA  HİZMET GÖRDÜ

İstanbul'un hizmetle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyükşehir belediye başkanlığı döneminde tanıştığını belirten Yanılmaz, şunları söyledi: "İstanbul kendini 1994 yılında Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın belediye başkanı olmasıyla buldu. İstanbul'daki çöp dağlarını, musluklardan akmayan suları, hava kirliliğini fiilen yaşadık ve gördük. 1994 yılından sonra İstanbul hizmet belediyeciliği ile tanıştı. İnanıyorum ki Binali bey tecrübesi, birikimi ve yapmış olduğu çalışmalarla 23 Haziran'da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak önümüzdeki dönemde büyük hizmetler verecek."dedi.

 

SANDIĞI GÖNÜL EHLİNE TESLİM EDİN

İstanbullulara, "hangi partiye oy verirseniz verin, sandık başına gidin ve oyunuzu kullanın." diyerek seslenen Yanılmaz, sözlerine şöyle devam etti: "Özellikle belirli kırgınlıklardan dolayı sandık başına gidip boş oy kullanan AK Partili kardeşlerimizin oylarını net bir tavırla AK Parti'den yana tercih yapmalarını istiyoruz. Hiç sandığa gitmemiş olan büyük bir kesim var. İstanbul'u 5 yıllığına; bir gönül ehline teslim etmek için sandıklara gidelim. 23 Haziran'da Ramazan Bayramı'ndan sonra ikinci bir bayram yaşayalım." dedi.