HERKES BİLSİN Kİ..

HERKES BİLSİN Kİ..
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şunu herkesin bir defa daha  anlaması lazım. Hakimiyet Gazetesi’nin kişi ve kurumlara yönelik ne bir zaafiyeti, ne yakınlığı ne de uzaklığı vardır. Bu gazetenin sahibinden muhabirine, köşe yazarından dağıtıcısına kadar tüm personelinin tek derdi, ve hedefi Elazığ’ın gelişmesine ve kalkınmasına kendince katkı sunmak, destek vermek ve önerilerde bulunmaktır. Dördüncü kuvvet olma özelliği de bu misyonundan gelmektedir.

Yine herkes bilsin ki Hakimiyet ’in ne B planı, ne ticari emeli ne de duruma ve konjonktüre göre ikincilik  tutumu vardır.

Eleştirilerimiz de önerilerimiz de yapılanları takdir edip yöneticilerimizi yüreklendirmemiz de sadece bir amaca hizmet eder ki o da şehrin çıkarları ve kazanımlarıdır.

Zaman zaman kendi kazanımlarımızı yok etmek ve yakmak uğruna da şehrimiz için doğru bildiklerimizi yazmaktan geri durmadık.

Takdir ettiklerimiz de yerdiklerimiz de şehir için çalışmaları için bir miktar yüklendiklerimiz de kendimizi için değil kentimiz içindi.

Biz yine başarıyı takdir eder, yine güzel işlerin kahramanlarını yüceltir ama aksayan yönler olursa da bunu kırmadan, dökmeden, insanları rencide etmeden ve asla hakaret etmeden bildiklerimizi  yazarız. Gücümüz haklılığımızda, gücümüz savunduğumuz doğrulardadır.

Bu bakış açısıyla Hakimiyet Gazetesi olarak haftalardan beri turizm konusunda şehrin atılım yapması gerektiğini ve bu konuda yaya kaldığımızı yazdık çizdik. Harput’u, Sivrice’yi, Keban’ı yazdık. Vali Kaldırım’ın gayretlerini ilgili kurumların taçlandırmasını ve şehre kazandırılmasını istedik.

Sonrasında Valimiz Kaldırım’ın Karaleylek ve Saklıkapı kanyonları ile ilgili sayısız manşet ve yazılar kaleme aldık. Ama biz yazdık biz okuduk. Sonrasında Malatya valisi de devreye  girince bizim kurumlar nihayet harekete geçti ve Vali Kaldırım’ın talimatları ile dün itibariyle kanyonlara giden güzergâhta yönlendirme tabelası çalışması başlatıldı ve bunu da yine Sayın Valimizin sosyal medya hesabından öğrendik.

Bizlerin bu gayretlerini varsın birileri de sahiplensin. Hiç sorun değil ve hiç problem değil bizim için. Maksat hâsıl olmuşsa bunda herkesin de katkısı vardır deyip geçeriz Hakimiyet olarak. Tebrikler Sayın valimiz ve tebrikler bizden sonra bu kervana katılan  tüm refiklerimiz olan medya kuruluşlarımız.  Hep bir olalım ve hep şehrin yanında olalım.