Haydi 3'te 3 olsun!

Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elazığ Belediyespor FK, son haftalardaki çıkışını Esenler Erokspor karşısında da sürdürme gayretinde

Haydi 3'te 3 olsun!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 2. Grup’un 16. Haftası’nda temsilcimiz Elazığ Belediyespor’un konuğu zirve mücadelesi veren Esenler Erokspor olacak. Son iki haftayı farklı galibiyetlerle kapatan ve büyük moral bulan temsilcimiz, İstanbul ekibi karşısında da galibiyet hedefliyor.

MARMARA EĞİTİM KURUMLARI, MORAL VERDİ

Elazığ Marmara Eğitim Kurumları öğretmenleri ve öğrencileri, Cuma günü gerçekleştirilen sabah antrenmanını ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu. Futbolcular ve sportif direktör Alaattin Tutaş'la sohbet etme imkanı bulan öğrenciler, haftasonu oynanacak olan Esenler Erokspor maçı için başarı temenni ettiler.

TEK EKSİK CAN MORGÜL

Zorlu maçın son çalışmasını yarın kendi tesislerinde yapacağı tek antrenmanla tamamlayacak olan temsilcimizde kart cezalısı Can Morgül haricinde eksik ya da cezalı futbolcu bulunmuyor. 8 Aralık Pazar günü saat 13.00’te Gençlik Merkezi Sentetik Saha’da oynanacak olan maçta Mersin Bölgesi Klasman Hakemi Alirıza Altunbakır düdük çalacak.