'HARPUT, CAZİBE MERKEZİ OLACAK'

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Harput'un UNESCO Dünya Mirası Kalıcı Listesi'ne girmesi için önemli çalışmalar yapacaklarını belirterek, 'Harput'un bizim için çok ayrı bir yeri var. Harput için önemli projeler hazırladık. Harput'u tekrar eski haline getirmemiz lazım. Bunun bilincindeyiz. Bu yönde önemli çalışmalar yapacağız' dedi.

'HARPUT, CAZİBE MERKEZİ OLACAK'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, seçim çalışmalarını ilk günkü heyecanla sürdürüyor.

Sıkmadık el bırakmamak adına gece gündüz yoğun bir tempoda çalışan Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, bu kapsamda ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları seçim çalışmaları çerçevesinde özel bir hastaneyi ziyaret etti. Hastane yönetimi ve sağlık personelleriyle bir araya gelerek başarı ve kolaylıklar dileyen Şerifoğulları hasta olan vatandaşlara ise geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Fatih Anadolu Lisesi öğrencilerini ve öğretmenlerini de ziyaret eden Şerifoğulları, daha sonra Tugay Özdemir ve Tülay Sevinç çiftinin mutlu gününe şahitlik etti.

Başkan Adayı Şerifoğulları, Elazığ Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni de ziyaret ederek, esnafların sorunlarını dinleyip istişarelerde bulundu.

Akşam saatlerinde ise ev ziyaretleri gerçekleştiren AK parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, vatandaşlara projelerini anlatarak 31 Mart seçimleri için destek istedi.

 

“VİZYON PROJELERİMİZİN BAŞINDA HARPUT GELECEK”

Şerifoğulları, Harput ve Köyleri Kültür Dayanışma Derneği'nin (Harput-Der) Yönetim Kurulu ve Üyeleriyle de bir araya geldi.

Şerifoğulları, Harput-Der yönetimi ile Harput’a yapılacak çalışmalara ilişkin istişarede bulundu.

Burada açıklamalarda bulunan Şerifoğulları, belediye başkanı seçildiği taktirde, Harput’u canlı tutabilme ve eski ihtişamlı günlerine kavuşturma adına önemli çalışmalar gerçekleştireceklerini vurguladı.

Bu yönde profesyonel bir ekiple önemli projeler hazırladıklarını belirten Şerifoğulları, “Harput çok ayrı bir yer bizim için. Harput’a çok özel bir proje hazırladık. Vizyon projelerimizin başında Harput gelecek. Harput’un tekrar ayağa kaldırılabilmesi adına mücadelemizi vereceğiz. Harput’la ilgili çalışmamızı hem İstanbul’da hem Ankara’da çok profesyonel bir ekip hazırladı. Kültür Bakanlığında olan ekip hazırladı. Bu işin özünü bilen, bu işin çözülmesi noktasında bize çok katkı sağlayacak bir kurul. Allah’ın izni ile Pazartesi günü bu projelerimizi sizlerle paylaşacağız. Harput’un sadece ayda bir kebap yiyip dönülen bir yer olmaktan çıkaracağız. Piknikçilerin alanı olmaktan çıkaracağız. Harput’u tekrar eski haline getirmemiz lazım. Bunun bilincindeyiz. Safranbolu modeliyle Harput’u canlı tutabilme adına çalışmalarımız olacak. Çok güzel projelerimiz var. Bunlar yapıldığı takdirde gün boyu günümüzü Harput’ta geçirebileceğimiz alanlar oluşturacağız. Aynı zamanda dışarıdan turist çekebilme adına çalışmalarımızı yapacağız. Harput UNESCO Geçici listesine alındı. Bizler Harput’u kalıcı listeye sokabilme adına çalışmalarımızı yürüteceğiz.” diye konuştu.