Gemlik'te Elazığlılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Açıldı

Nisa Yılmaz/ Bursa'nın Gemlik ilçesinde 'Gemlik Elazığ Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği' açıldı.

Gemlik'te Elazığlılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dernek açılışına Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, İlçe Spor Müdürü Sayın Sabri Karaman , iş adamı ve dernek üyeleri katıldı.

Gemlik Elazığ Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Tolga Güzel, dernek açılışında yaptığı konuşmada şunları ifade etti: “Öncelikle Kürsübaşı Gecemizde bizleri yalnız bırakmayan ve her zaman yanımızda olan sevgili Belediye Başkanım Sayın Refik Yılmaz Beye, Ak Parti İlçe Başkanım Sayın Yaşar İslam Beye, İlçe Milli Eğitim Müdürüm Sayın Mehmet Duran Beye, İlçe Spor Müdürüm Sayın Sabri Karaman Beye ve Elazığlı olan değerli İş adamımız Sayın Ayhan Korkmaz Beye çok teşekkür ediyorum. Bizlere İstanbul’dan Gelip Destek Olan Elazığspor Eski Kulüp Başkanı Sayın Necati Erdem Beye ve Kanal 23’ten yanımıza gelip çekim yapan Fatih Yersiz abime ve Fındıkzade Elazığlılar Derneği Başkanım Sayın Mehmet Demirbağ Beye çok teşekkür ediyorum. Bizleri onurlandıran sevgili büyüklerimize çok teşekkür ederim. Gecemize katılan tüm hemşerilerime çok teşekkür ediyorum.”

Düzenlenen Kürsübaşı Gecesinde, Gemlik Belediye Başkanı  Refik Yılmaz’ın çiğköfte yoğurup, çayda çıra oynaması renkli görüntülere sahne oldu.

 

Gemlik Elazığ Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Listesi

Burak Karakuş, Ahmet Unsu , Muhammed Tutyer , Adnan Can, Mesut Güzel, Cihan Güzel, Uğur Güzel , Fethi Ahmet Güzel, Levent Karakuş, Süleyman Kaplan, Selahattin Kaplan, Özlem Kaplan, İlyas Tunç, Hamdi Başaran, Murat Çelik, Selçuk Demir, Hayati Sertdemir, Cihan Akdoğan, Ferhat Ünal