'GELECEK NESİLLERE GÜZEL BİR MİRAS BIRAKACAĞIZ'

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, şehrin coğrafyasına, iklimine, tabiatına, tarihi dokusuna ve büyüme alanlarına uygun gelişme modelleri hazırlayacaklarını belirterek, 'Tarihi yapıları ve mekânları şehrin günlük hayatının ayrılmaz parçaları haline getirerek gelecek nesillere güzel bir miras bırakacağız' dedi.

 'GELECEK NESİLLERE GÜZEL BİR MİRAS BIRAKACAĞIZ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçim çalışmaları kapsamında Kızılay ve Doğukent Mahallerinde ev ziyaretleri gerçekleştiren Şerifoğulları, mahalle sakinlerine gösterdikleri yoğun ilgiden ötürü teşekkür etti.

Yoğun bir seçim süreci geçirdiklerini aktaran Şerifoğulları, “Teşkilat mensuplarımızla birlikte yoğun bir çalışma yürütüyoruz. İl Yönetim Kurulumuz, Merkez İlçe Yönetim Kurulumuz, Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımız şehrimizin tamamına ulaşmak için saha çalışmalarını sürdürüyor. Çok şükür hem partimize hem şahsıma çok büyük teveccüh var. Bizler de bu teveccühe layık olmaya çalışıyoruz. İnşallah belediye başkanlığı dönemimizde hayata geçireceğimiz projelerle halkımızın bize olan ilgi ve teveccühünün karşılığını vereceğiz” şeklinde konuştu.

 

“GELECEK NESİLLERE GÜZEL BİR MİRAS BIRAKACAĞIZ”

Elazığ’ın her anlamda potansiyele sahip bir şehir olduğunun altını çizen Şerifoğulları; “Yapacağımız projeler doğrultusunda şehrimizin coğrafyasına, iklimine, tabiatına, tarih ve insan dokusuna, büyüme alanlarına uygun gelişme modelleri hazırlayacağız. Şehir Planlarımızı, altyapı ve üstyapı projelerimizi, şehrimizin asli karakterini güçlendirecek şekilde tasarlayacak, koruyarak yaşatmayı esas alacağız. Şehrimizin siluetini bozan, estetik değeri olmayan, kültür varlığımıza katkıda bulunmayan projelere kesinlikle izin vermeyeceğiz. Tarihi yapıları ve mekânları şehrin günlük hayatının ayrılmaz parçaları haline getirerek gelecek nesillere miras bırakacağız. Taklitten ve tekrardan uzak, geçmişten feyz alan, bugünün ve geleceğin ihtiyaçlarına cevap veren bir mimariyi şehrimize kazandıracağız. Şehrimizin kadınlardan çocuklara, gençlerden yaşlılara, engellilerden sporculara kadar herkese dokunacak mekânlarla donatılmasını sağlayacağız” dedi.