FIRAT ÜNİVERSİTESİ STAR HABER GENEL YAYIN YÖNETMENİ NAZLI ÇELİK'İ AĞIRLADI

Fırat Üniversitesi Türk Dünyası İletişim Öğrenci Topluluğunun davetlisi olarak üniversitemize gelen Star Haber Genel Yayın Yönetmeni ve Ana Haber Sunucusu Nazlı Çelik Atatürk Konferans Salonunda öğrencilerle Medya üzerine Söyleşi gerçekleştirdi.

FIRAT ÜNİVERSİTESİ STAR HABER GENEL YAYIN YÖNETMENİ NAZLI ÇELİK'İ AĞIRLADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yoğun katılımın olduğu ve Nazlı Çelik’e Yılın En İyi Haber Sunucusu ödülünün verildiği programa, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Cebeci, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın Çelik, Star Haber İstanbul Haber Müdürü Selma Üstün, öğretim üyeleri, Öğrenci Konseyi üyeleri, vatandaşlar ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Söyleşi programına katılan Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik öğrencilere mesleki hayatından kesitler aktararak, ulaştığı başarının yollarını anlattı.

Nazlı Çelik, "Hayatımın en verimli, en güzel 6 yılını polis ve adliye muhabirliği üzerinde uzmanlaşarak tamamladım. Muhabirlik anları en kıymetli anlar. Sinagog saldırıları, patlamalar, emniyet içerisinde sorgular, yangınlar sürekli bir koşuşturma içerisindeydik. Başkalarının hayatlarını sadece uzaktan seyretmekle değil de gidip yaşayarak görme fırsatı buldum. Bekar evlerinden, tek gözlü odalardan 3’er, 5’er kişinin nasıl kaldığına, hamalların hayatına girdim, sabah 05.00’da onlarla kalktım. Kuyruklara girdim, o hayat mücadelesinin nasıl olduğuna tanıklık ettim. Dolayısıyla ‘şehir notları’ yaptığım bir bölümde de insanların hayatına dokunmaya başladım" şeklinde konuştu.

Son 6 yıldır gurur duyduğu bir haber merkezini yönettiğini ifade eden Çelik, "Star TV’ye geçtim. 2 sene boyunca gece haberlerini sundum. Sanatçılardan ekonomistlere, sarkıcılardan farklı bir konuk yelpazesiyle karşılaştım. 2 sene hafta sonu haberlerini, sonra ana haberleri, daha sonra tekrar ana haberleri sundum. Son 6 sene de Doğuş Grubu’nda çalışıyorum. Muhabirlikle başladı, editörlükle devam etti, haber müdürlüğü, haber koordinatörlüğü derken, son 6 sene de genel yayın yönetmeni olarak gurur duyduğum bir haber merkezini yönetiyorum" dedi.

Programın sonunda Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Cebeci, Nazlı Çelik’e Yılın En İyi Haber Sunucusu Ödülünü takdim ederken, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın Çelik de günün anısına Fırat Üniversitesi Logolu Bakır İşlemeli saat hediye etti.