Finalin adı: Gazişehir FK- Hatayspor

Spor Toto 1. Lig Play-Off Yarı Final rövanş maçları nefesleri kesti

Finalin adı: Gazişehir FK- Hatayspor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig'de dün tamamlanan play-off yarı final müsabakaları sonucunda Hatayspor ile Gazişehir Gaziantep FK finale yükseldi.

Spor Toto Süper Lig'e yükselecek son takımın belli olacağı final müsabakası 30 Mayıs 2019 Perşembe günü İstanbul'da 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 21.45'te oynanacak.

GAZİŞEHİR 3. KEZ FİNALDE

Gazişehir Gaziantep, play-off yarı final ikinci maçında Osmanlıspor’a konuk oldu. İlk maçı 2-0 skorla kazanan ve avantaj ile Ankara'ya giden Gazişehir Gaziantep, ikinci kez karşılaştığı Osmanlıspor'a 2-0 yenildi. Normal suresi bu skorla tamamlanan müsabaka, önce uzatma dakikalarına sonra da penaltı atışlarına gitti. 

Geçen yıl Play Off maçlarında finale yükselen ve finalde karşılaştığı B.B Erzurumspor'a penaltı atışlarında 5-4 yenilerek Türkiye Süper Ligi'nin kapısından dönen Gazişehir Gaziantep, bu kez ise yarı fnal maçında karşılaştığı Osmanlıspor'u penaltı atışlarında 9-8’lik skorla yenerek adını, üçüncü kez finale yazdırdı. Geçen yıl kent meydanında kurulan dev ekranda final maçını penaltılarla kaybetmenin hüznünü yaşayan taraftarlar bu kez ise yine penaltı atışları ile finale kalmanın sevincini yaşadı. 

HATAYSPOR 90+6’DA TURLADI!

Spor Toto 1. Lig'in play-off yarı final ikinci maçında Hatayspor, Adana Demirspor’u konuk etti. Hatayspor, Adana Demirspor’un 3-2 yenerek finale yükselen takım oldu. 90+3. dakikada Adil Demirbağ’ın golüyle 2-2’lik eşitliği sağlayarak tur şansını eline geçiren Adana Demirspor, 90+6’da Mirkan Aydın’ın kafa golüne engel olamayınca sahadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldı. Bu skorun ardından Hatayspor camiası büyük mutluluk yaşarken, Adana Demirsporlu taraftarlar göz yaşlarına boğuldu.