Evinde kükre Gakgoş'um!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Birevim Elazığspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un 3. Haftası'nda Tuzlaspor'u konuk edecek

Evinde kükre Gakgoş'um!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un 3. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Birevim Elazığspor, Tuzlaspor’u ağırlayacak. Geçtiğimiz hafta sahasında karşılaştığı Sakaryaspor’u eli boş göndererek sezonun ilk 3 puanını alan Bordo-Beyazlı ekibimizde hedef Tuzlaspor karşısında da aynı tarifeyi uygulayabilmek. Maçın son çalışmasını yarın kendi tesislerinde yaparak kampa girecek olan Birevim Elazığspor’da Salih Polatdemir, Eren Çinkılınç ile Tufan Kelleci sakatlıkları dolayısıyla sahada olamayacak.

Lige 2’de 2 yaparak başlayan Tuzlaspor da Elazığ’a puan ya da puanlar için geliyor.

3. RANDEVU

Lig tarihlerinde daha önce hiç karşı karşıya gelmeyen iki takım, daha önce 2016-2017 Sezonu’nda Ziraat Türkiye Kupası 3. Turu’nda eşleşmişti. Elazığ’da oynanan maçı Tuzlaspor (0-1) kazanırken, İstanbul’daki maçta ise eşitlik bozulmamış (1-1) ve Elazığspor kupaya veda etmişti.

MUHTEMEL ONBİR

Teknik Direktör Sefer Yılmaz’ın Tuzlaspor maçında; Ahmet Doğan, Murathan Özen, Yiğitcan Erdoğan, Onur Alsu, Ahmet Burak Solakel, Kadir Taşoğlu, Kadir Bekmezci, Murat Ceylan, Cengizhan Akgün, Serdar Özbayraktar ve Ömer Yıldız onbirine şans vermesi bekleniyor.

15 Eylül Pazar günü saat 15.30’da Elazığ Gençlik Merkezi Sentetik Saha’da oynanacak olan ve Trabzon Bölgesi Klasman Hakemi Alpaslan Şen’in düdük çalacağı zorlu 90 dakika Elazığ’ın televizyonları Kanal Fırat ve Kanal 23’ten canlı olarak yayınlanacak.