Elimizden kaçırdık!

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 5. haftasında B. Elazığ İl Özel İdare, deplasmanda Galatasaray'la karşı karşıya geldi

Elimizden kaçırdık!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Kübra Kabukçu

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 5. Haftası’nda Birevim Elazığ İl Özel İdare, Galatasaray ile deplasmanda karşılaştı. 9 Kasım Cumartesi günü saat 15.15’te Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynanan ve Tivibu’dan canlı yayınlanan maça temsilcimiz oldukça etkili başladı ve ilk periyodu 23-11 üstünlükle tamamladı. İkinci periyotta da etkisini devam ettiren Elazığ’ın perileri devreye 40-33’lük avantajla girmeyi başardı. Başa baş geçen üçüncü çeyrekte oyun disiplininden kopmayan temsilcimiz, bu periyodu da 50-46 önde kapattı. Mücadelenin son periyodu ise nefesleri kesti. Bitime son 2.30 dakika kala Galatasaray ilk kez öne geçerken, temsilcimiz yakaladığı serbest atış fırsatlarından faydalanamayınca salondan 69-66 mağlup ayrıldı.

Galatasarat’da Bria Hartley kaydettiği 36 sayıyla maçın kahramanı olurken, B. Elazığ İl Özel İdare’de Riquana Williams’ın 22 sayısı mağlubiyeti önleyemedi. Temsilcimizde Kübra Erat 15 ve Nihan Demirkol da 10 sayıyla çift hanelere ulaşan isimler oldu.

1. Çeyrek: 11-23

2. Çeyrek: 33-40

3. Çeyrek: 46-50

4. Çeyrek: 69-66

Liglere verilecek olan Milli aranın ardından Elazığ’ın perileri 24 Kasım’da yine deplasmanda Beşiktaş’la karşı karşıya gelecek.