Elazığspor'da şok gelişme!

Bordo-Beyazlı ekip, 8 Eylül'de sözleşme imzaladığı yıldız futbolcunun sözleşmesini, 14 Eylül'de karşılıklı anlaşarak feshetti.

Elazığspor'da şok gelişme!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’un, yeni sezon için anlaşmaya vardığı ve takımla antrenmanlara çıkan Lamine Diarra’nın sözleşmesi feshedildi.

Kulübün TFF’ye verilen 25 kişilik A takım listesinde yer almasına rağmen Senegalli yıldızın sözleşmesinin 14 Eylül 2017 tarihi itibariyle karşılıklı anlaşarak feshedildiği bildirildi. Konuya ilişkin olarak Bordo-Beyazlı Kulüp’ten herhangi bir açıklama yapılmadı.

Elazığspor Kulübü ile 8 Eylül’de sözleşme imzalayan Lamine Diarra’nın, 2. Elazığspor serüveni yalnızca 6 gün sürdü.

 

LAMINE DIARRA KİMDİR?

1983 Senegal Bignona doğumlu olan Lamine Diarra, profesyonel futbol kariyerine 2001-2002 sezonunda ülkesinin Dakar takımında başladı. Daha sonra İsviçre’nin köklü kulübü Neuchatel Xamax’ın dikkatini çeken ve buraya transfer olan Lamine Diarra, sırasıyla Baden (İsviçre), Aarau (İsviçre), Zrinjski Mostar (Bosna Hersek), Beira Mar (Portekiz), Partizan (Sırbistan) ve Al Shabab (Birleşik Arap Emirlikleri) gibi takımlarda forma giydikten sonra 2012-2013 sezonunda Türkiye’ye geldi ve Antalyaspor’la anlaştı. Akdeniz ekibinde birbirinden başarılı maçlar çıkaran Senegalli golcü, bir dönem Göztepe’de de kiralık olarak forma giydi. Antalyaspor ile olan sözleşmesini fesheden Diarra, sezon başından bu yana herhangi bir takımda görev yapmadı. Kariyeri boyunca 285 maçta forma giyen tecrübeli oyuncu, 118 gol attı ve 44 golünde asistini yaptı. Lamine Diarra Senegal Milli Takımı’nda ise forma giydiği 11 maçta 6 gol kaydetti.

Tecrübeli oyuncu geçtiğimiz sezon formasını giydiği Elazığspor’da 12 maçta 2 gol kaydetme başarısı göstermişti.

(ÖNEMLİ UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ)