Elazığ'da MHP tanıtım toplantısı düzenlendi

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Teşkilatı tarafından aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

Elazığ'da MHP tanıtım toplantısı düzenlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yakup Kılıç Spor Salonu’nda düzenlenen aday tanıtım programına; MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, MHP Elazığ İl ve İlçe Teşkilatı yönetimleri, Kadın Kolları ve Ülkü Ocakları Başkanları ile yönetimleri, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tanıtım toplantısında bir konuşma yapan  MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, “Allah’a şükürler olsun ki burada el birliği  ile bir yumruk gibi bir aradayız. Bizi ben iken biz yapan bizi yol arkadaşı, dava arkadaşı, kader arkadaşı yapan rabbime milyon kez hamt olsun. Bugün burada bir araya gelen binlerce insanımızın burada olmayıp duaları ile yanımızda olan 10 binlerce insanımızın ortak bir ideali ortak bir davası derdi var. Yıllarca kaynakları sömürülen aşama aşama değerlerinden benliğinden uzaklaştırışmış insanı ile kucaklaşmayı unutmuş mutsuz olması için yüzlerce sebep oluşturulmuş. Aziz şehrimiz Elazığ’dır bizim derdimiz. Hepimizin ortak kaygısı da davası da Elazığ.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban ise yaptığı açıklamada,“MHP’nin kırmızı çizgileri dava şuurunu, şehir bilincini biran önce Elazığ’la buluşturmaya yeminli olan iyi bir kadar ve değerli yöneticilerle karşınızdayız. Allah nasip ederse bu şehri yönetmeye talibiz. Bizim belediyecilik anlayışımız sadece yol sadece su sadece kaldırım, imardan bunlardan ibaret olmadığını  gün gelecek göreceksiniz. Bizim belediyecilik anlayışımız gönül belediyecilik anlayışı. Bugüne kadar duyulmadık görülmedik bir anlayış ile Elazığ’dan başlayıp Türkiye’nin her yerinde dalgalanacak” dedi.