Elazığ Belediyespor'a sağlık sponsoru

Elazığ Belediyespor FK ile Medical Park arasında sağlık sponsorluğu sözleşmesi imzalandı

 Elazığ Belediyespor'a sağlık sponsoru
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Medical Park Elazığ Hastanesi, Elazığ’ın TFF 3. Lig’deki temsilcisi Elazığ Belediyespor FK ile sağlık sponsorluğu için anlaşmaya vardı. Medical Park Elazığ Hastanesi’nde düzenlenen imza törenine Elazığ Belediyespor Kulüp Müdürü Metehan Kaçar, Teknik Direktör Alaattin Tutaş, Medical Park Elazığ Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Mahmut Yıldız ile Hastane Kurumsal Müdürü Esin Yamaç Erten katıldı.

KAÇAR: “BİZE UĞURLU GELMESİNİ DİLİYORUM”

İmza töreninde ilk olarak konuşan Elazığ Belediyespor FK Kulüp Müdürü Metehan Kaçar, “Elazığ Belediyespor Futbol Kulübü olarak 1 Eylül’de sezonu açacağız. Sezon başlamadan önce sağolsunlar Medical Park ailesiyle sağlık sponsorluğu sözleşmesi imzalayacağız. Bütün sporcularımızın sağlık hizmetleri Medical Park üzerinden yapılacak. Ben kendilerine şimdiden teşekkür ediyorum. Hayırlı olmasını ve bize uğurlu gelmesini diliyorum. İnşallah daha mutlu günlere birlikte ulaşırız” dedi.

YILDIZ: “BELEDİYESPOR’U ÜST LİGLERDE GÖRMEK İSTERİZ”

Medical Park Hastanesi olarak Türkiye’de bir çok spor kulübüne sponsorluklarla destek olduklarını belirten Medical Park Elazığ Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Mahmut Yıldız ise, “Bir çok kulübün yanındayız. Elazığ Belediyespor’la 2019-2020 Sezonu için bir sağlık sponsorluğu anlaşmamız olacak. Hem futbolcularımız, hem çalışanlarımız hastanemizden sağlık alanında ücretsiz faydalanacaklar. Elazığ’da sosyal sorumluluk projelerimiz de var. İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımımız’ın, Elazığ SYSK Hentbol Takımımızın da sponsoruyuz. Elazığ ASKF’nin yaklaşık 5000’nin üzerinde sporcunun sağlığını sağlamıştık. 2019-2020 Sezonu inşallah Elazığımız’ın tüm branşlardaki sporcuları için başarılı geçecektir. Elazığ Belediyespor’un da ben başarılı olacağına inanıyorum. Çok güzel bir yönetimleri, iyi bir hocaları var. Belediye başkanımızın ve diğer arkadaşlarımızın desteğiyle üst liglerde görmek istediğimiz bir takımımız olur inşallah. Sponsorluğumuz hem Elazığ Belediyesporumuz’a, hem de Elazığımız’a hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından imza törenine geçildi ve Medical Park Elazığ Hastanesi, Elazığ Belediyespor’un resmen sağlık sponsoru oldu.