ELAZIĞ BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜNE ALKAN GÜNDÜZ ATANDI

Nisa Yılmaz/ Elazığ Belediyesi bünyesinde bulunan Park ve Bahçeler Müdürlüğünde görev değişikliği yapıldı. Alınan karar neticesinde Park ve Bahçeler Müdürlüğüne Alkan Gündüz atandı.

ELAZIĞ BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜNE ALKAN GÜNDÜZ ATANDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesinde çeşitli müdürlüklerde görev alan ve yaptığı hizmetler ile büyük bir takdir toplayan Alkan Gündüz,2013 yılında dönemin Belediye Başkanı Sayın Süleyman Selmanoğlu tarafından Park ve Bahçeler Müdürlüğü görevini yürütmüştü.

ALKAN GÜNDÜZ KİMDİR?

Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne atanan Ziraat Mühendisi Alkan Gündüz,  1974 yılında Elazığ’da doğdu.İlk, orta ve lise eğitimini Elazığ’da tamamlayan Gündüz,  1997 yılında başladığı Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi bölümünden 2001 yılında Ziraat Mühendisi olarak mezun oldu.

2001 yılında vatani görevini tamamlayan Alkan Gündüz,  ülkemizin saygın ve köklü ilaç fabrikasında üç yıl süre ile görev yaptı.2007 yılında Elazığ Belediyesinde başladığı memuriyet görevinde değişik birimlerde mühendis olarak görev yaptı.2013 yılında Park ve Bahçeler Müdürlüğü görevine atanan Alkan Gündüz, görev süresi içerisinde  başta Kültürpark olmak üzere  bir çok park ve ağaçlandırma projelerini hayata geçirdi. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın tensipleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğüne atanan; projeci kimliği, ekip ruhu ve hizmet etme noktasında gayret ve çalışkanlığı ile tanınan Alkan Gündüz, Başak Meral ile evli olup Begüm Meral ve Aydın Berk isimli iki çocuk sahibi.

Hakimiyet Gazetesi olarak Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları tarafından Park ve Bahçeler Müdürlüğü görevine atanan Alkan Gündüz’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.