DAHA KALİTELİ BİR YAŞAM İÇİN ALTI KADIN EL ELE

BAŞAK MERAL GÜNDÜZ/Onlar Elazığ'ın başarılı 6 iş kadını daha kaliteli bir yaşam için ''Altı Kadın El Ele'' projesi başlattı.

DAHA KALİTELİ BİR YAŞAM İÇİN ALTI KADIN EL ELE
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KALİTELİ VE MUTLU YAŞAMI ANLATIRKEN  KADINLAR

Diş Hekimi Pınar Ardıçoğlu  herkesin kaliteli ve sağlıklı bir yaşam istediğini belirterek, "Hangimiz uzun, 'ama' sağlıklı ve kaliteli dolayısıyla mutlu yaşamak istemiyoruz? 'Ama' ve 'dolayısıyla' bağlaçları burada çok önemli. Şüphem yok, konunun önemini hepimiz biliyoruz, problem ne yapacağımızı ve nasıl yapacağımızı bilememek, iş işten geçmeden yeterince önemsememek. Konuyu çok önemsiyoruz ve klasik anlayışın ötesine taşıyarak daha derin ve fonksiyonel anlamlar yüklemek istiyoruz.  Ve herkesi uzman isimlerle tartışmaya davet ediyoruz."dedi.

Ardıçoğlu, ''Amacımız bu bölgede daha kaliteli bir yaşamı yaymak, insanlara hem güzellik hem sağlık hem de hareketli yaşamı motive edip bilinçlendirmektir..Grubumuzda diyetisyenimiz Ayşegül Keskinkılıç var. Sağlıklı beslenme hakkında bilinçlendirip  bizleri motive edecek..Ben Diş Hekimi olarak Gülüş Estetiği ve Ağız Sağlığı üzerinde çalışıyorum.Spor Eğitmeni Figen Bebek hareketli yaşam ve spor danışmanımız.Edebiyat Öğretmeni Melisa Coşkun.Diksiyon konusunda destek verip bizleri bilgilendirecek.Milad Erdoğmuş tiyatro oyuncusu yönetmeni ve tv programcısı.Beden dili ve drama konusunda bizleri bilgilendirecek. Işılay Estetik güzellik uzmanı Yasemin Birkent ve Medical Estetik Uzmanı Dr. Aslı Birkent cilt sağlığı hakkında destek verip bilgilendirecekler. Arif Tan, yaşam koçumuz o da motivasyonu sağlıklı beslenmeyi ve spor alışkanlığını yerleştirip sürekli bu konuda motivasyonu sağlayacak. Hafta sonu yaptığımız yürüyüşlerle, hediyelerimizle ve hafta arası yaptığımız beslenme alışkanlıklarımızla her bir uzmanımızın ayrı ayrı paylaşımları olacak. Bizler,daha mutlu daha sağlıklı daha kaliteli beden ve ruh hali için çalışıyoruz.Hedefimiz tabi ki çok büyük kitlelere ulaşmak. Tanınmış yüzler olarak işin başını çekip paylaşımlar yapıp sosyal anlamda faaliyete dökerek insanları bir araya getirmeye çalışıyoruz.Siz de daha kaliteli bir yaşam için bize katılın.’’diye konuştu.