CANİ AVUKATLIĞI YAPMAK

Satırlarda buluşmak ne güzel

CANİ AVUKATLIĞI YAPMAK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Satırlarda buluşmak ne güzel.  Sonbaharın müthiş kokusu, yağmuru ve rengi yazmaya zorluyor insanı. Gündem de yoğun; fikirleri paylaşmak kaçınılmaz oluveriyor. Hele ki şahit olunanlar da arka arkaya gelince, birikti diyorsun, satırlarla konuşmak hasbıhal etmek zamanıdır diyorsun.

        En içinde yaşadığımız olay seçim oldu bu süreçte. Karamsar bir tablo doğurdu sonucu üstelik. Hüzün ve acı dolu geçti günlerimiz. Bugünlerde biraz daha rahat nefes alabiliyoruz diyeceğim ama bir haber bir bilgi insanı rahatsız ediyor, iğrençlik hat safhada. Güneydoğuda okulun birinin bahçesine bomba koydular. Ne ürkütücü değil mi? İlkokul muydu taze çiçekler gibi, yoksa ortaokul mu yeşermiş filiz gibi? Eller nasıl uzanır bunu yapmaya? Amaç  daha içten vurmak daha mı acıtmaktı? Canilik kanlarına mı işlemişti? Evet aynen bu böyle olmalıydı; bu caniler şeytanla dans etmiş olmalıydı.

Gerçekleşmeden fark edildi çok şükür. Kanlı ve kirli elleriyle kurdukları tuzak öğretmenler tarafından fark edildi bir şehrimizde. Amaçlarına ulaşmadan fark edildi. Bir dava böyle savunulabilir miydi? Böyle kahpece, böylesine adice! Vardıkları seviye, amaçladıkları haz,  aldıkları sonuç , kanlar içinde parçalanmış çocuk bedenleri mi? Kandigerarda terör yandaşları sırf iktidara muhalefet olsun diye bu kdigereşlerin avukatlıklarını üstleniyorlar. Bunların savunmasını yapanlar, planladıkları eylemlere hazırlıkta da yardımcılar sanırım.

 

Her gün ortaya çıkan bu aşağılık olaylar sanırım bu ağabeylerin yüzlerini bile kızartmıyor. Yüzlerini kızartmayı bir kenara bırakın, adamların meclisteki uzantılarla resimleri ortaya çıkıyor. Gayet samimi; ya yemek masasında ya ayakta sarmaş dolaş. Hey ya Rabbim! Günün ışığı ile aydınlanan gökyüzüne bakınca vicdanları sızlamaz mı bunların? Kendi çocukları akıllarına gelmez mi? Nerede kaybettiler masumiyeti, inancı ve de acıma duygularını?

   Amaç birilerini kötülemek vurmak, geriye kalan önemli değil ki… Aşırı taraftarı olmamalı bunların. Bıçağın sapı yön değiştirebilir bir anda.

Bugün insan kıyımı yapan, yavruları sıralarında parçalamayı amaçlayan sözde davacılar yarın bunların boynunu uçururlar.

Ne caniler gördük, neler yaptılar. Haberleri ile irkildik. Bunlar kafaya çivi çakıp, boyun keserken çıkan sesten keyif alan caniler. Onların yanında olmayı bırakın savunucusu olmaya gönüllü, sırf  birilerine karşı olayım diye fırsat tanımaya gönüllü bu kişiler hedefin karşısında olmaktan kaçamayacaklar. Yüzü kızarmayanın merhameti olmaz. Merhameti olmayanın da yüzü kızarmaz zaten.

Ne diyelim? Allah bu canilerden ve bunların savunucularından bizleri ve çocuklarımızı korusun! Selametle.