BULUT:'BU FİNANSAL ATAK GEÇİCİDİR, ÇÜNKÜ TÜRKİYE ÇOK GÜÇLÜ' 

Erol Kara/Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, CHP içinde mücadelenin bugünü kadar bastırıldığını belirterek,'Artık bastırılamayacak bir hale geldi. Parti kurma artık kaçınılmazdı'dedi.

BULUT:'BU FİNANSAL ATAK GEÇİCİDİR, ÇÜNKÜ TÜRKİYE ÇOK GÜÇLÜ' 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bulut, ekonomiden sorumlu Berat Albayrak’ın çok başarılı bir süreç yönettiğine de işaret ederek,” Yedi düvelin ülkemize savaş açtığı dönemde Berat Albayrak’ın ekonomiyi iyi yönettiğini düşünüyorum.” dedi. 

Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu ve Muharrem İnce’nin Parti kurmasının kendilerini ilgilendiren bir husus olmadığına dikkat çeken Metin Bulut,“CHP içinde yıllardan beri böyle bir mücadele var. Parti kurulmasında geç bile kalınmış aslında. CHP içinde bu mücadele bugünü kadar bastırıldı.  Ama artık bastırılamayacak bir hale geldi. Bu kaçınılmazdı.Birilerinin parti kurması partimizi bağlamadığı gibi bizim hızımı da kesemez dedi. 

Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut,” Geçtiğimiz yılda finansal bir atak gelişti ekonomiye yönelik.  Yine bir finansal bir atak ile karşı karşıyayız. Bunlar olacaktır. Ufak tefek iniş çıkışlar olacaktır. Ama bunlar nasıl bertaraf edildiyse yine bertaraf edilir. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Türkiye çünkü güçlü  bir ekonomiye sahip bunu Pandemi sürecinde gördük. Endişelenecek bir durum yok.” dedi. 

 

EKONOMİ İYİ YÖNETİLİYOR 

Türkiye’nin yedi düvele karşı mücadele ettiği bir dönemde Berat Albayrak’ın ekonomiyi iyi yönettiğini söyleyen Bulut,” Pandemi de ne kadar başarılı olduğunu hepimiz müşahede ettik. Ekonominin bütün çarklarının durduğu bir süreçte başka bir maliye yönetim olsaydı, Başka bir lider olsaydı maaş dahi ödenemez hale gelirdi. Pandemi döneminde zor durumda olanlara ek ödeme yapıldı. Bu bakımdan Sayın Albayrak’ı başarılı buluyorum.” ifadelerini kullandı.