BU YÜREK SEVİLİR VE DESTEKLENİR

BU YÜREK SEVİLİR VE DESTEKLENİR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, refikimiz Fırat Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunmuş. Geçtiğimiz günlerde şehrimizin saygın ve köklü gazetelerinden Fırat Gazetesi’nin Genel Yayın yönetmenliği görevine getirilen başarılı, gayretli ve samimi Songül Dursun’a özel açıklamalarda bulunan ve belediye hizmetleri ilgili birçok bilgiler veren Başkan Şerifoğulları, bir cümle kurmuş ki bunu görmezden gelemezdik.

Ancak yürekli, cesur, gizli ajandası ve para-pul ile ilişkisi olmayan siyasilerin kuracağı bu cümle, Şerifoğulları’nın da yönetimde sergileyeceği yol haritasıyla birlikte; hizmet ederken önüne çıkacak her türlü engellemelere  ve zorluklara  asla prim vermeyeceği  ve  ciddiye almayacağının da işareti oldu.

Yapılan hizmetleri görmeyerek, belli bir kesim savunuculuğu yapan  insanların tavrını özetleyen şu cümle her türlü takdirin üzerinde olduğu gibi, bundan sonraki yönetim anlayışını da ortaya koyması açısından çok ama çok önemli bir cümleydi: 

 

“Maalesef bu şehirde arsızlar, sahtekârlar dürüstlerden  daha cesaretli”

Allah’ına kurban başkanım.  Siz bir ışık yaktınız. Darısı diğer yöneticilerin başına. İşinde gücünde başarılı, helalinden ekmek parasını çıkaran isimlere her türlü iftiraları atan, yola getiremediğini  yalanlarla   hizaya çekmeye çalışan  insanlar ancak bu kadar net bir şekilde tarif ve teşhir edilir.

Yanınızdayız ve her zaman doğruların en büyük savunucusu biz olacağız. Sizler bu tavrınız ile kuru gürültüye pabuç bırakmayacağınızı gösterdiniz. Namusluların sesi bu şehirde arsızlardan ve sahtekârlardan daha çok çıkacak buna emin olun Başkanım.

Halkta karşılığı olmayan ancak boş teneke gibi çok ses çıkaran şahıslar, vicdanlardaki gerçek yerini çoktan bulmuştur.  Sizler hizmette de dik duruşta da içi boş parmak sallamalara pabuç bırakacak bir yönetici olmadığınızı  gösterdiniz. Ve göreceksiniz ki bu tavrınız sizleri çok daha rahat ettirecek ve  o tür insanların sizlerden uzak durmasını sağlayacaktır.