Belediyespor, Ege'de devreye giriyor!

Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, TFF 3. Lig 2. Grup'un 17. Haftası'nda yarın Karşıyaka ile karşı karşıya gelecek

Belediyespor, Ege'de devreye giriyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 2. Grup’un 17 ve ilk yarının son haftasında Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor, Karşıyaka’ya konuk oluyor.

Perşembe günü İzmir’e geçen ve konakladığı otele yerleşen Elaziz Belediyespor kafilesi, zorlu maçın son çalışması da bu kentte gerçekleştirildi. Hedefini galibiyet üzerine kuran ve devreye 22 puanla girmek isteyen Kırmızı – Lacivertli ekibimizde zorlu maç öncesi yine önemli eksikler var. Mustafa Soytaş ile Yunus Can Bozkır sakatlıkları, Ertuğrul Köktürk ile Burak Kavlak ise kart cezaları nedeniyle İzmir’e götürülmediler.

HAKEMLER İSTANBUL BÖLGESİ’NDEN

İzmir’in köklü ekibi Karşıyaka ile Elaziz Belediyespor’u karşı karşıya getirecek olan maçı İstanbul Bölgesi’nden C Klasman Hakemi Emre Yüksel yönetecek. Yüksel’in yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi’nden Emrah Akkaya ile Ömer Kibiroğlu yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak ise yine İstanbul Bölgesi’nden Barış Esa görev üstlenecek.

PUAN FARKI 1

Kırmızı – Lacivertli ekibimizle – Karşıyaka’yı karşı karşıya getirecek olan TFF 3. Lig 2. Grup 17. Hafta maçı yarın saat 13.30’da İzmir Atatürk Stadyumu’nda oynanacak. Bu mücadele öncesi İzmir ekibi 20 puanla 12. sırada bulunurken, Elaziz Belediyespor 19 puanla 14. basamakta yer alıyor.