BELEDİYE PROJELENDİRDİ BAKANLIK YAPIYOR

ELAZIĞ, PROJE ÜRETİP BİRLİKTE HAREKET EDEREK BAKANLIKLARA TAŞIMANIN GÜZEL ÖRNEKLERİNİ YAŞIYOR.

BELEDİYE PROJELENDİRDİ BAKANLIK YAPIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ, kurumlar ve siyasi aktörlerin birlikte hareket ederek proje üretimi ve bunun bakanlıklar nezdinde kabul ettirerek hayata geçirilmesi konusunda güzel örnekler yaşıyor.

Şehrimizin bugüne kadar önemli sorunların kurumlar arası diyalog ve birlikte hareket edilmesine yeni bir örnek de Doğukent Mahallesinde yapılacak olan olimpik takip ederek çözüme bağlandı.

PROJE BELEDİYE’DEN

Elazığ Belediyesi altı ay önce Doğukent Mahallesinde bölge halkına ve şehre hizmet edecek bir olimpik yüzme havuzu ve spor komplesi ve sosyal tesis yapımı için bir proje hazırladı.  Şehrin önemli bir eksikliğini gidermek amacıyla hazırlanan proje,  Ak Parti Milletvekili Ejder Açıkkapı ve Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz tarafından bakana sunuldu.

BAKANLIK PROJEYİ ÇOK BEĞENDİ

Milletvekili Ejder Açıkkapı ile Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz tarafından Gençlik ve Spor Bakanı  Osman Aşkın Bak’a sunulan  proje, bakan tarafından oldukça beğenildi ve yapımının tümüyle bakanlık tarafından da yapılabileceğini ifade etti.

 

YATIRIM PROGRAMINA ALINDI

Elazığ için önemli bir proje olan olimpik yüzme havuzunda siyasi aktörlerin birlikte hareket ederek bakanlığa sunduğu ve bakanlığında projeyi mükemmel bulduğu için yapımını üstlendiği proje konusunda mutlu sona ulaşıldı.

Projenin  kalkınma bakanlığının 2018 yılı yatırım programına alındığını ak parti milletvekili ejder Açıkkapı sosyal medya hesabından paylaştı.

İŞTE O PAYLAŞIM

Belediyemizin Doğukent Mahallesinde 54 dönüm arazi tahsisiyle Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılacak olan #OlimpikYüzmeHavuzu

#AtletizmPisti #TribunVeAydınlatma ile birlikte #SporKompleksi Kalkınma Bakanlığı tarafından 2018 Yılı Yatırım Programına alındı. Ayrıca Belediyemiz tarafından da bu alanda spor faaliyetlerine ek olarak halkın hizmetine sunulacak olan akvaryum,kafeteryalar,idari ofisler ve kafe restoranlar yer alacaktır. Emeği Geçen Milletvekillerimize, Belediye Başkanımıza , İl Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Elazığ’ımıza hayırlı olsun.

BİRLİKTEN HİZMET DOĞUYOR

Elazığ Belediyesinin yaptığı projeyi siyasi  aktörler olarak birlikte ilgili bakanlığa sunulması ve bu konuda birlikte hareket edilmesi hizmeti getiriyor. Vatandaşlar şehirle ilgili benzer projelerin siyasiler tarafından hep birlikte ve güçlü bir şekilde Ankara’ya taşınmasıyla birçok sorunun giderilebileceğini ifade ederek benzer çalışmalar yapılması halinde birçok projenin hayata geçirilmesinin daha kolay olacağını ifade ediyorlar.

 

HALKTAN TEŞEKKÜR

Örnek bir birliktelik ve çalışma örneği sergileyerek bakanlık bütçesi ile şehrin doğusunda olimpik yüzme havuzu ile birçok sosyal tesisin hayata geçirilmesi konusunda gayret gösteren siyasilere teşekkür eden vatandaşlar, bu örnekliğin sıkça yaşanması temennisinde bulundular.