Başkan Erdem: ''Basın Camiamızın başı sağolsun''

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semih Erdem, hayatını kaybeden duayen gazeteci Aydın Meral'in vefatı nedeniyle bir başsağlığı mesajı yayımladı.

Başkan Erdem: ''Basın Camiamızın başı sağolsun''
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erdem mesajında “Kıymetli meslektaşım, duayen gazeteci, Uluova Gazetesinin İmtiyaz Sahibi ve Birlik Medya Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Meral’in kalp krizi sonucu ani vefat haberini derin üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayım. Yıllarca Elazığ’da Uluova Gazetesi’ni yayımlayarak basınımıza büyük emek vermiş, yüce gönüllü gayretli kişiliği ile bilinen meslektaşım, neredeyse ömrünü mesleğine adamış, kişiliği ile örnek olmuş bir insandı. Yeri asla doldurulamayacak bir gazeteciyi kaybetmiş olmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Meslektaşım Aydın Meral’e Allah'tan rahmet yakınlarına ve basın camiamıza başsağlığı diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Başkan Erdem,hayatını kaybeden Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Vedat Demiral’ın oğlu, Elazığ Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Serhat Demiral’ın abisi Ferhat Demiral için de başsağlığı dileyerek “Bir süredir hastanede tedavi altında olan Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Vedat Demiral’ın oğlu, Elazığ Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Serhat Demiral’ın ağabeyi Ferhat Demiral, yaşam mücadelesini kaybederek hakka yürümüştür. Demiral ailesine ve yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ederim” dedi