Başkan Adayı Ayaz'dan Seçmenlere Çağrı!

AK Parti Yazıkonak Belediye Başkanı Adayı Aydın Ayaz, 31 Mart'ta gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimleri için seçmenlere çağrıda bulundu.

Başkan Adayı Ayaz'dan Seçmenlere Çağrı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Adayı Ayaz, seçimlerin önemine vurgu yaparak tüm seçmenlerin sandığa gitmelerinin Yazıkonak Beldesi için önemli olduğunu söyledi.

Seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren AK Parti Yazıkonak Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaz, beldeyi hak ettiği konuma taşıyacaklarının altını çizerek “Gerçek Belediyecilik” ilkesiyle Yazıkonak’ın gelişimine ve değişimine katkı sunacaklarını sözlerine ekledi.

AYAZ: PAZAR GÜNÜ SANDIĞA GİDEREK DEMOKRATİK HAKKIMIZI KULLANALIM

AK Parti Yazıkonak Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaz, tüm seçmenlere seslenerek 31 Mart’ta sandığa gitmeleri için çağrıda bulundu. Ayaz, yeni dönemde beldeyi ihya edecek projeleri hayata geçirmek için gün saydıklarını belirterek, seçimleri AK kadroların alacağına olan inancını yeniledi.

AYAZ’DAN, MİTİNGE DAVET

Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaz, son olarak 30 Mart Cumartesi günü Çarşamba Pazarı alanında gerçekleştirecekleri büyük mitinge tüm belde sakinlerinin davetli olduğunu kaydetti. AK Parti Milletvekilleri ile AK Parti Elazığ İl Başkanının katılacağı mitingin 30 Mart Cumartesi günü saat 17’de yapılacağını kaydeden Ayaz, miting sonrasında Ceyma Düğün Salonu’nda iftar programı düzenleneceğini sözlerine ekledi.