Aksu: 'Adana Demirspor maçı başlangıç olur'

Haftasonu Adana Demirspor'la karşılaşacak olan Elazığspor'da Sportif Direktör Mustafa Aksu, çıkış yakalamak için galibiyet serisine ihtiyaç duyduklarını söyledi

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Aksu: 'Adana Demirspor maçı başlangıç olur'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, kötü gidişata dur demenin hesaplarını yapıyor. Teknik Direktör Serhat Gülpınar yönetiminde bu maçın hazırlıklarına devam eden Bordo-Beyazlı kulüpte tek hedef Adana Demirspor maçıyla çıkış yakalamak. Takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulunan Elazığspor Sportif Direktörü Mustafa Aksu, sakat futbolcuların çokluğuna dikkat çekerek, gün geçtikçe biraz daha iyi olduğumuzu düşünüyoruz dedi.

Kendileri için her maçın önemli olduğunu ifade eden Aksu, “9 maçımız kaldı. Adana Demirspor da bunlardan biri. Geç toparlanan bir ekip olmamız nedeniyle arzu edilen sonuçları alamadık şu ana kadar. Gün geçtikçe biraz daha iyi olduğumuzu düşünüyoruz. Çalışmalar o yönde gidiyor. Geçen haftaki maçta bizi umutlandıran bazı oyuncular vardı. Onların ortaya koyduğu performans bizi gelecek adına umutlandırdı. Adana Demirspor maçında da iyi olacağımızı düşünüyoruz. Onlar fizik, kondisyon olarak iyiler. Yeni katılacak arkadaşlarla birlikte puanlarla ayrılacağımızı düşünüyoruz. 3 puan bizim için çok çok önemli. İnşallah onu becerecek güçteyiz. Bu maç da başlangıç olur diye düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.