Adana'da gülen Kozanspor oldu

TFF 3. Lig 2. Grup'un 27. Haftası'nda temsilcimiz Elazığ Belediyespor, Kozanspor'a 2-1 mağlup oldu

Adana'da gülen Kozanspor oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elazığ Belediyespor, TFF 3. Lig 2. Grup’un 27. Haftası’nda Kozanspor FK ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Pazar günü saat 14.30’da Kozan İsmet Atli Stadı’nda oynanan ve Şanlıurfa Bölgesi Klasman Hakemi Ömer Faruk Gültekin’in düdük çaldığı maça temsilcimiz; Ogün, Emrah, Burak Keskin, Burak Kavlak, Ferhat, Can, Nihat, Mazlum, Cenk, Semih ve Furkan Yiğit onbiriyle çıktı.

Orta alan mücadelesi şeklinde başlayan maçta sessizliği ev sahibi takım bozdu. 28. dakikada sahneye çıkan Yusuf Akbulut takımını 1-0 öne geçirdi ve bu gol aynı zamanda ilk yarının da skorunu tayin etti. Müsabakanın İkinci yarısı da orta alan mücadelesi şeklinde başladı. Teknik Direktör Alaattin Tutaş, Nihat – Oktay değişikliğiyle ofansta etkili olmaya çalışırken, Kozanspor 73’te Yaşar Kaan Yılmaz ile farkı 2’ye çıkardı. Temsilcimiz 82. dakikada Oktay Pop’un kaydettiği golle umutlansa da kalan bölümde başka gol olmadı ve müsabaka Kozanspor’un 2-1’lik galibiyetiyle sona erdi.

Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, TFF 3. Lig 2. Grup’un 28. Haftası’nda 15 Mart Pazar günü saat 14.30’da Karşıyaka ile Gençlik Merkezi Sentetik Saha’da karşı karşıya gelecek.