Abdullah Alan'a Milli görev!

Elazığlı kick boks antrenörü Abdullah Alan, Dünya Büyükler Kick Boks Şampiyonası'nda Milli takımın başında yer alacak

Abdullah Alan'a Milli görev!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığ’ın kick boksta tanınmasında büyük emekleri olan ve başarılı sporculuk kariyerinin ardından milli takımlara sayısız sporcu kazandıran antrenör Abdullah Alan’a, Türkiye Kick Boks Federasyonu önemli bir görev daha verdi.

Bu yıl Antalya’nın ev sahipliği yapacak olan WAKO Dünya Büyükler Kick Boks Şampiyonası’na Abdullah Alan antrenör olarak davet edildi. 14-22 Kasım tarihleri arasında Antalya’da kampa girecek olan Milli takımımız, 23 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan organizasyondan madalyalar çıkarmayı hedefliyor.

ALAN: “GÖREVİMİZİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRECEĞİZ”

Milli takımın başında WAKO Dünya Büyükler Kick Boks Şampiyonası’nda görev alacak olan antrenör Abdullah Alan, duygu ve düşüncülerini spor müdürümüz Hüseyin Kabukçu’ya açıkladı. Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı’ya teşekkür eden Alan, “Milli takımımız uluslararası alanda önemli bir organizasyonda boy gösterecek. Bizlere verilen görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz inşallah. Bir hafta sürecek olan kampla sporcularımızı en iyi şekilde şampiyonaya hazırlamanın gayretinde olacağız. Umuyorum önemli dereceler elde edip, şanlı bayrağımızı 1.’lik kürsülerinde dalgalandıracağız” diye konuştu.