Zülküf Demirtaş Doğukent Mahalle Muhtarlığına Adaylığını Açıkladı

Doğukent Mahallesi kurulduğundan beri mahallede yaşayan, kazandığını mahallesine yatırım olarak kazandıran ve mahallenin sorunlarını yakından bilerek çözüm noktasında hem iradeye hem de enerjiye sahip olan Zülküf Demirtaş, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek seçimlerde Doğukent Mahallesi'nden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Zülküf Demirtaş Doğukent Mahalle Muhtarlığına Adaylığını Açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gazetemizin yeni çalışma ofisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Demirtaş, burada yaptığı açıklamada, Doğukent Mahallesi’nin sorunlarını ve bu sorunların çözümlerini çok iyi bildiğini bu doğrultuda göreve hazır olduklarını belirterek 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek seçimlerde Doğukent Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

“TÜM SORUNLARI ÇOK İYİ BİLİYORUM”

Mahallenin sorunlarını ve bu sorunların çözümlerini çok iyi bildiğini belirten Muhtar Adayı Zülküf Demirtaş: “Doğukent Mahallesi ilk kurulduğundan beri mahallede yaşamaktayım. Mahallemizin tüm sorunlarını ve çözüm için yapılması gerekenleri çok iyi bilmekteyim. Sadece bilgi yeterli değil tabi ki bunun için bir irademiz ve enerjimiz de var. Örneğin mahallemizde çok fazla asayiş olayı meydana gelmektedir. Bu sorunun çözümü için bir an önce mahallemize bir karakol kurulmalı ve asayiş ekiplerinin devriye sayıları artırılmalıdır. Özellikle mahallemizde bulunan parklarımızın da güvenli hale getirilmeleri gerekiyor. Mahallemizde bir banka şubesi bulunmadığından dolayı vatandaşlarımız şehir merkezine gitmek zorunda kalıyor. Bu durum hem vakit hem de nakit kaybına yol açıyor. Mahallemize bir banka şubesi kazandırılması için yetkiyi aldığımızda çok hızlı bir şekilde bu sorunu ortadan kaldıracağız. Yine Doğukent Mahallesi’ne kalıcı bir pazar yeri kazandırmamız gerekiyor. Vatandaşlarımız pazar yeri olmadığından dolayı başka mahallelere gitmek zorunda kalıyor.”

“DOĞUKENTİ BİR HUZUR MAHALLESİ YAPACAĞIZ” 

Demirtaş, sözlerine şu şekilde devam etti: “Doğukent Mahallesi, en yaşanılabilir mahallelerden biri olmalı. Çünkü bunu hak eden bir potansiyeli var. Mahalle sakinlerimizle beraber hareket ederek Doğukent Mahallesi’ni Elazığ’ın en yaşanılabilir ve en güvenli, sakin ve huzurlu mahallesi haline getirebileceğimizden hiçbir şüphem yok. Elimizden geleni yapacağımıza ve bunu başaracağımıza inancımız tamdır. Bu doğrultuda 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek seçimlerde Doğukent Mahallesi’nden muhtar adayı olduğumu belirtmek istiyorum. Bu anlamda bize yol arkadaşlığı yapan, destek olan her biri çok değerli gönül dostlarımıza teşekkür eder, hayır dualarını beklerim.” diye konuştu.

Zülküf Demirtaş Doğukent Mahalle Muhtarlığına Adaylığını Açıkladı

Zülküf Demirtaş Kimdir?  

Zülküf Demirtaş, 1978 Yılında Elazığ’ın Palu ilçesinde doğdu. 1986 yılından bugüne kadar Doğukent Mahallesi’nde yaşamaktadır. Uzun yıllar Doğukent halkına taşeron olarak hizmet veren Demirtaş, daha sonra ise Demkar Ticaret ve Burçak Unlu Mamulleri işletmelerini Doğukent Mahallesi’nde kurarak Doğukent halkından kazandığını mahalleye yatırım olarak kazandırmıştır. Doğukent Mahallesi kurulduğundan bugüne kadar mahallede ikamet eden Demirtaş, mahallenin sorunlarını çok yakından bilmektedir ve çözüm noktasında kendisine olan inancı tamdır. 
Gerçekleştirilecek seçimlerde Doğukent Mahallesi’nden muhtar adaylığını açıklayan Zülküf Demirtaş, evli ve 3 çocuk babasıdır.