'Zor Oldu Ama Çok Güzel Oldu'

Ak Parti Elazığ Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Bulut, Elazığ Stadyumu ile ilgili açıklama yaptı

'Zor Oldu Ama Çok Güzel Oldu'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Metin Bulut açıklamasında;
Elazığspor’a gönül veren taraftarlar her yerde yıllarca şehrimize yeni bir stadyum yapılmasını talep ettiler. Bu taleplere Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan kayıtsız kalmamış ve şehrimize yeni bir stadyum yapma sözü vermişti. 

Bizler o dönemin milletvekilleri olarak  hızlıca stadyumun yapım sürecini başlattık.

Stadyum ve spor kompleksleri dahil tüm projelerin üzerinde milletvekili  arkadaşlarımızla ve dönemin bakanı ile birlikte çalıştık. Bu çalışmalarımız neticesinde stadyumun altına dükkanlar yaparak Elazığspor’a gelir kazandıracak bir proje üzerinde anlaştık. Stadın yanına bir de spor kompleksi kazandırdık. Gençlik Spor İl Müdürlüğü Hizmet Binamızı da aynı mahalde yaptık.

Bizler o günkü gayretlerimizle gerçekleştirilemez denilen bir çalışmayı hayata geçirdik ve stadyumun  inşaatına başlandı.  Stadyumun inşaatının başlandığı günden bugüne kadar birçok badireler atlattık. Mevcut milletvekili arkadaşlarımız ile birlikte önümüze gelen sorunları bir bir aştık.

Stadyumun  inşaatının başladığı günden bugüne kadar tüm süreci an be an yakından takip ettik.

Proje tadilatından dolayı stadyum inşaatında iş durdurmaları gerçekleşti. Bu sorunu da aşıp şantiyeyi hızlıca tekrar faaliyete soktuk. Ekonomik süreçlere bağlı olumsuzluklar yaşandı hemen İlgili taraflarla hızlı bir şekilde görüşerek, sorunları çözüp inşaatın durmasını engelledik.

Stadyum yapım sürecini milletvekili arkadaşlarımla, İl Başkanımızla ve Belediye Başkanımızla birlikte takip ettik.

Stadyum yapım süreci hafızalarımıza ilginç diyaloglar kazıdı.

Bize niçin stadyum yapmıyorsunuz(?) diye soru soranlar bir süre sonra bu stadyuma ne gerek var(?) demeye başladılar. Stadyum nerede, diye soranlar; artık stadyuma ne gerek var, diyorlardı. Günler birbiri ardına devrilip gitti. Stadyumla ilgili konuşulanlar konuşuldu. Ve nihayetinde söz de işte tamamlandı.

Nihayet stadyumu Elazığ’a kazandırdık. Sizi temin ederim ki Elazığ Stadyumu dışarıdan görüldüğü gibi çok rahat, çok kolay bir şekilde yapılmadı. Stadyumun inşaatının  başladığı günden  bugüne sürecin içindeyiz. Tüm süreci bir fiil yönettik. Yılmadık, direndik ve Allah’a hamd olsun ki hep birlikte başardık!

Şehrimizin sporu için güzel bir zaman ve güzel bir zemine geçiyoruz. Güç bela da olsa, zorlu da olsa stadyumun inşaatını bitirdik. Artık şehrimizin yepyeni bir stadyumu var.

Zor oldu ama çok güzel oldu.

Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

'Zor Oldu Ama Çok Güzel Oldu'
'Zor Oldu Ama Çok Güzel Oldu'
'Zor Oldu Ama Çok Güzel Oldu'
'Zor Oldu Ama Çok Güzel Oldu'