ZİVER Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci'den Deprem Mesajı

ZİVER Holding Yönetim Kurulu Başkanı, İş İnsanı Veysel Demirci, 24 Ocak 2020 Elazığ depremi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

ZİVER Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci'den Deprem Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

24 Ocak Depremi’nin yıl dönümünde Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Veysel Demirci, yayımladığı mesajda; “24 Ocak Depremi Elazığ’ın yaşadığı en acı afetlerden biri olarak tarihteki yerini aldı. 24 Ocak Depremi’nin 4. yıl dönümünde, bir kez daha aynı hüznü ve acıyı yüreğimizde hissediyoruz. Devletimizin ve milletimizin bağlılığı ile felaketlerin üstesinden gelmekteyiz. Hiçbir can kaybımızın ve böylesi felaketlerin ülkemizde yaşanmaması en büyük temennimizdir” dedi.

Elazığ-Sivrice merkezli 24 Ocak 2020’de yaşadığımız 6.8’lik deprem felaketi, şehrimizin yaşadığı en acı felaketlerinden biri olarak tarihte yerini aldığını ifade eden İş İnsanı Demirci; “6.8 büyüklüğündeki deprem felaketinden sonra devletimiz ve milletimiz, bütün zor ve acılı günlerde olduğu gibi o gün de olağanüstü bir gayret göstererek birlik ve beraberlik içinde hareket edip hızlı bir şekilde yaraları sardı. Can kayıplarımızın olduğu ve unutamadığımız 24 Ocak Depremi’nin 4. Yıl dönümünde bir kez daha hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve hemşehrilerime başsağlığı diliyorum. Böyle bir afetin bir daha yaşanmaması temennisiyle depremi yaşayan tüm vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

“DEVLETİMİZ, MADDİ VE MANEVİ KAYIPLARIMIZIN TELAFİSİ İÇİN TÜM DESTEĞİYLE VATANDAŞININ YANINDA YER ALDI”

Elazığ-Sivrice merkezli 24 Ocak 2020’de yaşadığımız 6.8’lik depremin ardından devlet ve millet birlikteliğiyle yaralarımızı sarmak adına gayretle çalıştıklarını aktaran İş İnsanı Demirci; “Bu süreçte devletimiz, maddi ve manevi kayıplarımızın telafisi için tüm desteğiyle vatandaşının yanında yer aldı. Yaşadığımız 24 Ocak depremi, ülkemizin ve şehrimizin bir gerçeği olan deprem felaketlerine karşın daha duyarlı ve bilinçli olmamız gerçeğini bir kez daha ortaya koydu. 24 Ocak depreminde olduğu gibi sonrasında meydana gelen olası felaketlerde de devletimizin tüm birimleri tam teyakkuzda olup her imkanı vatandaşı için seferber etti.  Şüphesiz geleceğimiz açısından atılacak en önemli adım depremle yaşayabilmeyi öğrenmek, yapı stoklarımızı depreme dayanıklı hale getirmektir. Devletimizin desteğiyle geride kalan süreçte Elazığ’ın eski yapı stokunun yenilenmesi adına güçlü adımlar atıldı. Can ve mal güvenliği esaslı oluşturulan planlama doğrultusunda Elazığ yeniden yapılandırırken, minimum riskin bulunduğu modern bir kent oluşturuldu. Ülkemizin her bir yerinde olduğu gibi Elazığ’ımızın yarınlarının sağlam temeller üzerine inşa edilmesi adına gerekli çalışmaları kararlılıkla yürütülüyor. Umuyorum ki böylesi felaketleri ülkemizin hiçbir yerinde bir daha yaşamayız” dedi.